Makartnijs piemin mūžībā aizgājušo Votsu: "Viņš bija fantastisks bundzinieks!"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Pols Makartnijs
Pols Makartnijs Foto: Ekrānuzņēmums

Slavenais bītls Pols Makartnijs (Paul McCartney) publicējis sirsnīgu video, pieminot otrdien mūžībā aizgājušo kolēģi no rokgrupas "Rolling Stones" Čārliju Votsu (Charlie Watts).

Makartnijs ir tikai viens no daudziem, kas sociālajos tīklos izteicis līdzjūtību grupas faniem un Votsa tuviniekiem. 

"Ļoti skumjas ziņas par Čārliju," viņš saka. "Viņš bija jauks vīrs. Es zināju, ka viņš ir sasirdzis, taču nezināju, ka tik nopietni. Sūtu laba vēlējumus viņa ģimenei - bērniem, sievai, paplašinātajai ģimenei. Līdzjūtība arī stouniem. Tas viņiem būs milzīgs satricinājums, jo Čārlijs bija stabils kā klints. Fantastisks bundzinieks. Mīlu tevi, Čārlij, vienmēr esmu mīlējis."

Atgādinām, ka Čārlijs Votss mira otrdien 80 gadu vecumā. "Ar milzīgām skumjām mēs paziņojam par mūsu mīļotā Čārlija Votsa nāvi. Viņš aizgāja šodien mierīgi Londonas slimnīcā, savas ģimenes ieskauts," pavēstīja publicists Bernards Doherijs. "Čārlijs bija mīļš vīrs, tēvs un vectēvs, un kā "Rolling Stones" loceklis viņš bija viens no savas paaudzes dižākajiem bundziniekiem."

Votss bija pazīstams kā trokšņainās grupas mierīgais cilvēks, atsverot pārējos enerģētiskos un harismātiskos grupas biedrus - dziedātāju Miku Džegeru un ģitāristus Kītu Ričardsu un Roniju Vudu.

Votss iepriekš šomēnes paziņoja, ka pēc medicīniskas procedūras veikšanas nepiedalīsies nākamajā mēnesī paredzētajā "Rolling Stones" tūrē ASV.

Čārlijs Votss
Čārlijs Votss Foto: Pedro Fiuza
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu