Hanzas peronā uzstāsies grupa "Laika suns" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Laika suns"
"Laika suns" Foto: publicitātes

13. oktobrī koncertvakarā "Hanzas peronā" uzstāsies grupa "Laika suns". Pasākumu varēs apmeklēt ar derīgiem Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem.

Grupa "Laika suns" ir no Rīgas. Tā spēlē popdziesmas ar skaļa roka enerģiju, smeļoties iedvesmu gan šodienas lielpilsētu ritmos, gan ģitārmūzikas zelta laikmetos. Grupa pazīstama ar dziesmām "Pavasari", "Dažas no meitenēm", "Atceries Rīgu vasaras naktīs" un citām, kas ieguvušas augstu novērtējumu un ir iecienītas arī Latvijas radiostaciju repertuārā. Grupa izdevusi divus albumus, un ansambļa dalībnieki zināmi arī kā grupu "Mofo", "kuba", "The Sound Poets", "Tesa" un citu grupu dalībnieki.

"Laika suns" koncertā izpildīs gan jau labi zināmās dziesmas, gan arī skaņdarbus no grupas pirmajiem diviem albumiem "Gaismas lādiņš" un "Nakts karalis". Grupa šobrīd aktīvi strādā ar jauna albuma ierakstu, tādēļ nav izslēgts, ka izskanēs arī kāds pirmatskaņojums. 

Pavisam nesen grupa "Laika suns" laida klajā jaunu dziesmu "Nav kur iet". Kā stāsta grupas dalībnieks Arnis Račinskis: "Dziesma ir par to nakts noslēguma daļu, kad jau ir gaišs un visi normālie cilvēki guļ vai vienkārši vada savas normālās dzīves, bet tu jūties mazliet kā no citas planētas tukšajās pilsētas ielās. Un varbūt dzīvē arī."

Foto: Grupas "Laika suns" albuma prezentācija

Biļetes uz visiem koncertiem iegādājamas Biļešu paradīzes tīklā. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu