Baibas Sipenieces atvases: "Nevaram būt pūt un palaid meitenes" (17)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baibas Sipenieces-Gavares meitas Hermīne un Grieta
Baibas Sipenieces-Gavares meitas Hermīne un Grieta Foto: Renārs Koris

Iemīļotās TV un radio ētera personības Baibas Sipenieces-Gavares meitas Grieta un Hermīne sniegušas interviju žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā, kurā atklāja, kādi ir plusi un mīnusi tam, ka mamma ir sabiedrībā pazīstams cilvēks. 

Abas meitenes kā plusus minēja to, ka ir piedalījušās daudzos pasākumos un satikušas cilvēkus, ko citiem jauniešiem tik viegli neizdotos satikt. 

Savukārt, runājot par mīnusiem, Sipenieces vecākā meita Grieta atzina - vienmēr jādomā, ko saka. "Nevaram būt pūt un palaid meitenes. Ne tāpēc, ka mums seko mamma, bet gan tāpēc, ka

mēs sekojam viņai - esam mammas spogulis.

Daudzus interesē - kādas tad ir tās Baibas meitas? Ar savu uzvedību rādām, kāda ir mūsu mamma, tāpēc nevaram būt tik izklaidīgas kā daudzi citi jaunieši mūsu vecumā. Jādomā līdzi tam, ko darām, un dažreiz tas ir stresaini. Tomēr sliktā veidā mammas popularitāte mani neietekmē."

Hermīne, runājot par mīnusiem, atzīst: "Ik pa laikam man jautā: kā tas ir - būt Baibas meitai? Man tas nav nekā - mana mamma ir mana mamma, un neesmu īpašāka tikai tāpēc, ka viņu rāda televīzijā."

Kā zināms, Grietai ir 22 gadi, bet Hermīnei - 14. 

Pilnu interviju ar Grietu Sipenieci un Hermīni Sipenieci-Gavari lasiet izdevuma "Ieva" 1. septembra numurā!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare)

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu