"Baltijas pērlē" Kannu kinofestivāla sensācija "Titāns"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Titāns"
"Titāns" Foto: publicitātes

"Baltijas pērles" kino programmu noslēgs režisores Žulijas Dikurno filma "Titāns" ("Titane"), kas šovasar saņēma Kannu kinofestivāla "Zelta palmas zaru", informē festivāla rīkotāji. 

Kannu kinofestivāla vēsturē ir reti nācies sniegt neatliekamo medicīnisko palīdzību redzētajam nesagatavotiem skatītājiem, bet tā notika jau pirmajā "Titāna" seansā. Skaidrs, ka neviens nevarēja iedomāties, kas sekos pēc filmas sākuma titriem, jo producenti bija tīšām izvēlējušies apraksta vietā piedāvāt vien teikumu par nosaukumā minētā metāla īpašībām.

Anotācija

Pēc autoavārijas, kas notikusi pirms dažiem gadiem, Aleksas deniņos ir ievietota titāna plāksne. Brutālais metāls aktivizē meitenes destruktīvo potenciālu un saasina neparastus instinktus – attīstās slimīga tieksme uz piromāniju un nevaldāma kāre pēc seksa... ar automašīnām. Aleksa alkst mīlestības, bet nezina, ko iesākt ar savām jūtām. Šī hormonu un benzīna eksplozija viņas ķermenī izraisa dramatisku agresijas vilni un dusmu uzliesmojumus. Vājprātīgas orģijas mijas ar asiņainām zvērībām, un kad stāsts jau šķietami sasniedz kulmināciju, notiek negaidīta tikšanās.

Filmas reklāmas rullītis:

"Titāns" ir ekstremāli šaušalīga un vienlaikus vizionāri atjautīga filma, kas žonglē ar murgaino un smieklīgo. Ar satriecošu pārdrošību un ironiju uzņemtais darbs brīžiem uzbrūk, brīžiem spēj novest līdz ekstāzei.

Ironiski draudīgais veikums tiks izrādīts drosmīgākajiem kino skatītājiem vienīgajā seansā 28. septembrī kinoteātrī "Splendid Palace".

Festivāla "Baltijas pērle" filmas tiks demonstrētas "Splendid Palace" no 22. līdz 29. septembrim.

Biļetes var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs jau pašlaik un festivāla kasēs kinoteātrī "Splendid Palace" no 1. septembra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu