Bilija Eiliša: Cilvēki baidās no lielām krūtīm (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Кадр из видео

19 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Bilija Eiliša (Billie Eilish), Z paaudzes balss, intervijā modes žurnālam "Elle" izteikusies, ka, viņasprāt, sociālajos tīklos zaudējusi lielu skaitu fanu tikai tāpēc, ka viņai ir lielas krūtis. 

Atgādinām, ka pirms diviem gadiem Eiliša ar savu savdabīgo tēlu, kurā netiek uzsvērta seksualitāte, kļuva par lielāko pusaudžu elku kāds pēdējos gados mūzikas industrijā ir radīts. Tiesa, šogad, laižot klajā otro albumu "Happier than Ever", Eiliša mainīja savu vizuālo tēlu - zaļo šķipsnu vietā nokrāsojot matus gaišā krāsā un plato bikšu un džemperu vietā izvēloties sievišķīgas kleitas.

Jaunajā žurnāla numurā viņa saka, ka ne visi viņas sekotāji uz šīm pārmaiņām reaģēja pozitīvi. 

"Cilvēki pieķeras atmiņām, taču tas atņem cilvēcību. Es pazaudēju 100 000 sekotāju tikai krūšu dēļ,"

viņa smej. "Cilvēki baidās no lielām krūtīm. Patiesībā cilvēks jau vēl nemaz nezina, kas viņš īsti ir, īpaši manā vecumā."

Bilija Eiliša dziesma "Lost Cause" video
Bilija Eiliša dziesma "Lost Cause" video Foto: Ekrānuzņēmums

Savu imidža maiņu dziedātāja intervijā skaidro ar vēlmi būt mazāk atpazīstamai sabiedrībā.

"Es vēlējos anonimitāti," viņa saka, piebilstot, ka viņas zaļie mati pievērsa visu uzmanību. "Mans mērķis nebija likt cilvēkiem domāt par mani citādāk, es vienkārši šim albumam vēlējos piešķirt citu identitāti."

"Pirms dažām dienām es savā Instagram publicēju foto, kur esmu ar zaļiem matiem, un cilvēki komentāros uzreiz man rakstīja, ka viņiem pietrūkst tieši šīs Eilišas. Bet es esmu tā pati persona. Es neesmu kāda bārbija ar citu galvu," viņa skaidro.

Jaunā dziedātāja intervijā atklāj arī savu frustrāciju par ikdienas modi. 

"Pirms pāris dienām uzvilku apspīlētu krekliņu ar īsām rokām, tas nebija nekas provokatīvs, bet zinu, ka cilvēki uzreiz reaģēs neadekvāti - "Sasodīts... viņa ir saģērbusies seksīgi un vēlas ar to mums kaut ko pavēstīt". Es savukārt saku, ka nē! Ārā ir vienkārši karsts, es vēlos uzvilkt šādu krekliņu," viņa komentē. 

Eilišu nesenā intervijā aizstāv arī popmūzikas ikona Madonna, kura pati ir daudz pieredzējusi sava tēla veidošanas jomā. 

"Problēma ir tāda, ka mēs vēl aizvien dzīvojam sabiedrībā, kurā valda seksisms. Vai nu tu esi jaunavu, vai palaistuvju kategorijā,"

 izteikusies 63 gads vecā Madonna. "Bilija sāka kā aseksuāla būtne, savu seksualitāti neizmantoja, paldies Dievam, viņa galu galā ir pusaudze. Bet, ja viņa vēlas mainīties, uzņemt fotogrāfijas, kur viņa redzama daudz sievišķīgāka, atklājot ķermeni daudz vairāk nekā iepriekš, kāpēc lai viņa to nedarītu? Kāpēc viņa par to būtu jāsoda?"

"Sievietes drīkst sevi eksponēt kā viņas vēlas. Ja Bilija būtu vīrietis, neviens par šo tēmu neceptos," viņa rezumē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu