Vils Smits atklāj, ka viņam un sievai laulības laikā bijuši citi partneri

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Vils un Džeida Smiti
Vils un Džeida Smiti Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Vils Smits (53) jaunākajā intervijā atklāja, ka viņam un sievai Džeidai Pinketai Smitai (50) laulības laikā ir bijuši citi partneri. 

Pērn Vila Smita sieva Džeida atklāja, ka viņai bijis romāns ar reperi Augustu Alsinu (29). Par to pāris publiski runāja arī Smitas sarunu šovā "Red Table Talk". 

"Pirms četrarpus gadiem mūsu laulībā bija sarežģījumi, un mēs nolēmām šķirties. Tas kļuva par iemeslu manai dēkai ar reperi," pirms gada atzina Džeida. Viņa sacīja, ka attiecības ar Alsinu diezgan ātri beidzās, laulātie salaba un bauda "beznosacījumu mīlestību".

Smits paskaidroja, ka vēlas izbeigt šīs baumas un ir pienācis gals nejēdzīgajiem virsrakstiem presē.

Nu aktieris jaunākajā intervijā atklājis, ka arī viņam laulības laikā bijušas citas attiecības.

"Džeida nekad neticēja tradicionālai laulībai - viņai bija ģimenes locekļi, kuriem bija netradicionālas attiecības. Viņa uzauga vidē, kas bija ļoti atšķirīga no tā, kā es uzaugu. Bija bezgalīgi daudz diskusiju par to, kas ir attiecību pilnība. Kas ir labākais veids, kā mijiedarboties pārim? Un lielu daļu mūsu attiecību, monogāmija bija tas, ko mēs izvēlējāmies, nedomājot, ka tas ir vienīgais, kas var padarīt attiecības pilnīgas," intervijā izdevumam "GQ" atzina Smits.

"Mēs esam devuši viens otram brīvību un uzticēšanos, ar pārliecību, ka katram pašam ir jāatrod savs ceļš.

Mums laulība nedrīkst būt cietums.

Es neiesaku mūsu ceļu citiem. Es neiesaku šo ceļu nevienam. Bet šī pieredze un brīvība, ko esam devuši viens otram, un neizmērojamais atbalsts - tā ir mana mīlestības definīcija," atklāja viņš.

Kā zināms, Smiti apprecējās 1997. gadā. Pārim ir divi bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu