Oficiāli tiks izdots Deivida Bovija "zudušais albums"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Toy
Toy Foto: publicitātes

2022. gada 7. janvārī oficiāli tiks izdots mūzikas hameleona Deivida Bovija savulaik neizdotais albums "Toy", ziņo ārvakstu prese. 

Sākotnēji Bovijs albumu "Toy" bija iecerējis izdot 2001. gadā, taču to neizdarīja. Desmit gadus vēlāk albums tika nopludināts internetā. Un tagad kļuvis zināms, ka dienu pēc Bovija dzimšanas dienas - 7. janvārī tas beidzot tiks izdots oficiāli.

Bovijs šo albumu ieskaņoja pēc 2000. gada Glastonberijas festivāla ar savu pavadošo grupu. Albumā iekļautas dziesmas, kas sākotnēji sacerētas vēl tālajos sešdesmitajos, konkrētāk - laika posmā no 1964. līdz 1971. gadam. Klāt pievienota arī viena jauna dziesma - "Toy (Your Turn To Drive)".

Noklausies dziesmu "You’ve Got A Habit Of Leaving" no gaidāmā albuma.

Atgādinām, ka 2016. gadā Bovijs izdeva albumu "Blackstar" (skat. albuma recenziju), kas vizuāli stilizēts ar melnu zvaigzni ★ un kas muzikāli bija būtiski atšķirīgs no visa, kas līdz šim atrodams Bovija diskogrāfijā.

Pēc pāris dienām Bovijs nomira no vēža, liekot faniem domāt, ka albums ir viņa atvadu vēstule, kurā viņš apzināti sevi un pasauli sagatavo savai aiziešanai.

"Blackstar"
"Blackstar" Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu