53 gadu vecumā no Covid-19 mūžībā devies "Emmy" balvas ieguvējs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Marks Pilčers
Marks Pilčers Foto: AFP/SCANPIX

53 gadu vecumā mūžībā devies godalgotais grima mākslinieks Marks Pilčers, kurš nule saņēma "Emmy" balvu par savu darbu "Netflix" seriālā "Bridžertoni" (Bridgerton).

CNN vēsta, ka Pilčers miris pēc inficēšanās ar Covid-19.

Pilčera aģenta Kērtisa Brauna paziņojumā teikts, ka Pilčers esot bijis vakcinējies pret Covid-19 un viņam neesot bijušas veselības problēmas. Pilčers veica vairākus Covid-19 testus, kas esot uzrādījuši negatīvu rezultātu, lai viņš varētu ceļot uz ASV, kur notika "Emmy" pasniegšanas ceremonija, un pēc tam atgrieztos Lielbritānijā. 

Neilgi pēc atgriešanās Pilčers sajuties slims, un viņa stāvoklis nedēļas nogalē pasliktinājās. Pilčers mūžībā devās svētdien, 3. oktobrī. 

Pilčers ieguvis plašāku atpazīstamību ar savu darbu teātra izrādēs, televīzijas seriālos un filmās. Viņš strādājis par matu un grima stilistu tādās kinolentēs kā "Skaistule un briesmonis" (Beauty and the Beast), "Mana nedēļa ar Merilinu" (My Week with Marilyn), "Neredzamā sieviete" (The Invisible Woman) un "Jaunā Viktorija" (The Young Victoria).

Līdzjūtību grima mākslinieka tuviniekiem izteikusi "Netflix" seriāla "Bridžertoni" aktrise Nikola Koulāna: "Marks bija tik kaislīgs par savu darbu un tik neticami talantīgs. Pirms nepilna mēneša viņš saņēma savu pirmo "Emmy" balvu. Tā ir traģēdija, ka viņš mums ticis atņemts tik agrā vecumā, kad viņam vēl bija tik daudz jāpaveic. (..) Lūdzu, atcerieties, ka Covid joprojām ir ļoti īstas un klātesošas briesmas. Lūdzu, vakcinējieties un nēsājiet masku, lai pasargātu sevi un apkārtējos."

Foto: 73. "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonija

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu