Modes nama "Balmain" dizainers guvis smagus ievainojumus kamīna sprādzienā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/olivier_rousteing

36 gadus vecais franču modes dizainers, zīmola "Balmain" radošais direktors Olivjē Rustens (Olivier Rousteing) publiskojis atklātu stāstu par negadījumu, kuru piedzīvoja pirms gada.

"Tieši pirms gada manās mājās eksplodēja kamīns," sociālajā vietnē "Instagram" stāstu iesāk populārais dizainers, kurš ir tērpis vairākas slavenības, tostarp realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" zvaigzni Kimu Kardašjanu.

Pie fotogrāfijas, kurā viņš redzams apsaitēts un ar apdegumiem, viņš turpina: "Nākamajā rītā es pamodos slimnīcā Parīzē, kur par mani rūpējās talantīgais personāls, kas tolaik cīnījās ar augošajiem Covid-19 gadījumiem. (..) Es darīju visu, lai slēptu notikušo. Godīgi sakot, es neesmu drošs, kāpēc man bija tik liels kauns. Varbūt šī apsēstība ar pilnību, ar kuru ir pazīstama mode, un mana nedrošība."

"Atlabšanas laikā es strādāju dienām un naktīm, lai aizmirstu notikušo un radītu visas manas kolekcijas, liekot pasaulei par tām sapņot un vienlaikus slēpjot rētas zem sejas maskām, bītlenēm, garām piedurknēm un pat vairākiem gredzeniem uz pirkstiem visās intervijās un fotosesijās. (..) Tagad - gadu vēlāk - esmu vesels un priecīgs. Es apzinos, cik esmu svētīts, un par to es pateicos Dievam katru dienu," raksta Rustens.

Nobeigumā viņš pateicas savai komandai "Balmain", kā arī medicīnas personālam, uzsverot: "Un atkal - nekad, nekad nepadodieties! Pēc negaisa vienmēr ir saule."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu