"Tie jau ir divi dunči mugurā..." Jānis pēc aiziešanas no ģimenes sācis kopdzīvi ar sievas draudzeni (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovā "Ģimene burkā" iepazītā Agrita Bindre-Blumenaua nesen uzzināja ne tikai to, ka vīrs Jānis vēlas šķirties, bet arī faktu, ka vīrietis krāpj mīļoto ar viņas labu draudzeni, kura ir arī kolēģe.

"Mans vīrs ir kopā ar manu tagad jau bijušo draudzeni.

Ja vīrs vienkārši aiziet projām pie citas sievietes - tas ir duncis mugurā. Ja tur ir iesaistīts gan vīrs, gan draudzene, tad tie jau ir divi dunči mugurā.

Es negribu ne naidu, ne kašķus, jo situācija ir tāda, kāda tā ir. Kaut ko tādu es nenovēlu nevienam cilvēkam. Viens ir šķirties, pieņemt lēmumu, aiziet ar godu, atvadīties un visu sarunāt, bet šobrīd viņš no manis slēpjas un maskējas - kā strauss, iebāzis galvu smiltīs,"  "Ģimenes burkā" skatītājiem atklāj Agrita.

Lai gan Jānis bēga no Agritas un meloja, ka dzīvo pie drauga, izrādās, ka viņš tomēr tagad mīt pie Agritas draudzenes, kura turklāt dzīvo pavisam netālu, turpat Jelgavā. Sieva sakravāja viņa palikušās mantas un aizveda uz vīra jauno dzīvesvietu, nododot tās rokās mīļotā jaunajai sirdsdāmai: "Protams, es mantas vedu pie savas draudzenes, jo es zinu viņas adresi - vēl nesen tur vēl bērniem svinējām kopīgu jubileju. Tāpat kā viņa bija mūsu mājā biežs viesis, mēs arī šad tad bijām pie viņas."

Izrādās, ka šī nebūt nav pirmā reize, kad Jānis krāpj Agritu, - viņš to darījis arī tad, kad sieva bijusi meitiņas gaidībās. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu