Aleks Boldvins atklāj, vai pēc traģēdijas filmēšanas laukumā turpināsies "Rust" uzņemšana

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleks Boldvins
Aleks Boldvins Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktieris Aleks Boldvins pirmo reizi pēc traģiskā negadījuma filmas "Rust" uzņemšanas laukumā atbildējis uz žurnālistu jautājumiem.

Iepriekš aktieris bija izteicies vietnē "Twitter", taču paparaci uzstājības dēļ Boldvins izteicies arī publiski. 30. oktobrī aktieris apturēja automašīnu un kopā ar sievu Hilariju devās pie žurnālistiem, lai izteiktu savu komentāru par notikušo. Videoklipu izplatīja portāls "TMZ".

Boldvins skaidroja, ka viņam ir aizliegts komentēt patlaban notiekošo izmeklēšanu, un piebilda, ka viņš ikdienā sazinās ar policiju un bojā gājušās operatores Halinas Hačinsas ģimeni. 

Aktieris skaidroja, ka bieži filmēšanas laukumā notiek negadījumi, taču tik traģisks incidents ir retums. Boldvins piebilda, ka atbalsta stingrāku noteikumu ieviešanu par apiešanos ar ieročiem filmēšanas laikā.

Boldvins atzīmēja, ka viņš un Hačinsa bija labi draugi un kopā ar režisoru Džo Souzu bija ļoti saliedēta komanda. Tagad viņš šaubās, vai filmēšana atsāksies. Aktieris vērsās pie žurnālistiem un lūdza viņam vairs nesekot, jo šā iemesla dēļ viņa bērni mašīnā raudot. 

Jau vēstījām, ka Holivudas zvaigzne Aleks Boldvins filmas uzņemšanas laikā Ņūmeksikas štatā sašāvis sievieti. Policija pavēstīja, ka vesterna filmēšanas laikā par rekvizītu izmantots šaujamierocis, no kura tika izšauts. Šāvējs bijis Boldvins. Hačinsa tika nogādāta slimnīcā, bet no gūtajām traumām mira.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu