"Kāda atšķirība, kurā valstī dzīvoju bezdarbībā..." Ralfs Eilands pārcēlies uz Vāciju (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Eilands
Ralfs Eilands Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu dziedātājs Ralfs Eilands izdevumam "Privātā Dzīve" sīkāk skaidroja, kāpēc uz nenoteiktu laiku pārcēlies uz Vāciju. 

"Man ir pamatīga vilšanās sajūta," atzīst mūziķis, kurš šobrīd dzīvo Berlīnē. Viņš turp devies, jo Latvijā viņam vairs nav ko pasākt - visas uzstāšanās esot atceltas.

"Darīju visu, kas bija manos spēkos, – vakcinējos, ievēroju visus noteikumus un strādāju zaļajā režīmā, lai gan brīžiem tas bija ekonomiski neizdevīgi. Bet man tik un tā tagad jācieš," izdevumam saka Ralfs.

"Esmu aizbraucis prom, jo ir kārtējais lokdauns un man atkal nav darba. Kāda atšķirība, kurā valstī dzīvoju bezdarbībā. Labāk daru to Vācijā, kur varu katru dienu iet uz pasākumiem," tā mūziķis.

Eilands atklāj, ka šobrīd dzīvo Vācijā pie draugiem, jo nevarētu atļauties vairākas nedēļas dzīvot viesnīcā. Mūziķis vēl nav iegādājies lidmašīnas biļeti atpakaļceļam uz Latviju. 

"Es īsti nevaru saprast, kāpēc cilvēki Latvijā neuzticas medicīnai. Kad iet pie zobārsta, neviens neuzdod jautājumus par anestēziju un nesāk apšaubīt to, ko zobārsts dara viņu mutē. Šo cilvēku dēļ, kas uzskata, ka kovida nav, Latvijā tagad visiem jāsēž mājās un man jālido prom uz citu valsti, jo savā valstī vairs nav, ko darīt. Pieļauju, ka tā būs līdz pat nākamā gada janvārim vai februārim," spriež mūziķis.

Eilands ir viens no aktīvākajiem pašmāju mūziķiem, kurš publiski runā par nepieciešamību vakcinēties pret Covid-19 un iesaistās diskusijās par kultūras pasākumu norisi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralfs Eilands (@ralfseilands)

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu