Anna Sedokova parāda, kā izskatījās 16 gadu vecumā, un dalās ar emocionālu stāstu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/annasedokova

Krievijā populārā dziedātāja un latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova dalījusies ar vairāk nekā 20 gadus senu video.

"Man ir 16. Es eju uz Teātra institūtu. Man nez kāpēc ir melni mati, lai gan nē, atceros, kāpēc. Es ļoti centos būt skaista, nopirku matu krāsu veikalā uz stūra, un tā izrādījās melna. Man kaut kas nav ar zobiem un noteikti arī ar uzacīm, noslēpumains gotu grims. Bet es esmu sirsnīgs bērns, kurš sapņo par lielo skatuvi. Bet tās tur nebija," video kontekstu saviem sekotājiem paskaidro Sedokova.

Viņa turpina: "Aizkadrā sievietes vai vīrieša rupjā balss man stāsta par izlikšanos un pārmērību. Ka tā ir jāizskauž. Tā ka es jau toreiz biju tāda, taču es tikai ļoti centos. Es neizturēju eksāmenus. Man ielika trīs – zemāko atzīmi, kas turpmāk ļāva mācīties tikai par maksu. Par naudu, ​​kuras man nemaz nebija.

Atceros, kā raudādama un šaubīdamās, pavisam lietū izmirkusi, izņēmu dokumentus no institūta. Ar šiem dokumentiem es skrēju uz metro, man bija 10 minūtes, lai iesniegtu dokumentus Kultūras universitātē.

"Es esmu viduvēja", "Es tikai izdomāju, ka man jābūt māksliniecei", "Vajag no visa atteikties un apgūt normālu profesiju", "Tu neesi nekas" - tas viss bija manā galvā pēc trim iegūtie trijniekiem. Bet es nepadevos. Es negribēju mācīties tur, kur jāatsakās no sevis.

Ieskrēju Universitātē un ieraudzīju aizvērtas durvis, uz kurām bija rakstīts, ka dokumentu pieņemšana beigusies. Es paliku bez nekā... 

Šo video publicēju, lai katra meitene, kura šaubās par sevi vai savu izskatu, ar dīvainiem matiem vai zobiem uzziedētu un kļūtu par skaistu spēcīgu putnu. (..) Viss izdosies. Jums tikai nedaudz jāpastrādā."

Video nepilnu 24 stundu laikā saņēmis vairāk nekā 60 tūkstošus "patīk" un ļaudis komentārā pateikušies par tik godīgu stāstu un izteica komplimentus par dziedātājas centību un izturību.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu