Video ⟩ No mīlas vēstulēm līdz nepiedienīgiem pieskārieniem: Samanta Tīna par atpazīstamību (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Samanta Tīna (īstajā vārdā Samanta Tīna Poļakova) ir viena no pazīstamākajām un spilgtākajām dziedātājām Latvijā ar brangu fanu pūli, kas mērāms tūkstošos. Kaut pati dziedātāja atklāj, ka Latvijā fani ir piezemētāki un saprotošāki nekā Amerikā, viņai tāpat ik pa laikam nākas saskarties ar nepatīkamām situācijām.

Dziedātājas Samantas Tīnas vārdu zina gan jauni, gan veci, un pēc startēšanas Eirovīzijā viņu atpazīst ne tikai Latvijā, bet arī citās valstīs. Nereti šāda mēroga atpazīstamība un nemitīga cilvēku uzmanība var traucēt ikdienas dzīvē, taču Samanta Tīna SuperHits EHR Youtube šovā “Manas dzīves SuperHits” atklāj, ka viņa to neuztver kā apgrūtinājumu, gluži otrādi – šāda fanu uzmanība dziedātājai šķiet glaimojoša. Tiesa, ik pa laikam arī viņai nākas novilkt robežas.

No mīlas vēstulēm līdz nepiedienīgiem pieskārieniem

Fani savu patiku pret dziedātāju izrāda visdažādākajos veidos – sūta mīlestības vēstules, garāmejot izsaka glaimojošus vārdus vai vēlas kopīgi nofotografēties. Lai gan Latvijā fani ir daudz piezemētāki nekā Amerikā, pašmāju slavenībām tāpat ik pa laikam nākas saskarties ar nepatīkamām situācijām. Arī Samanta Tīna stāsta, ka ne reizi vien festivālā vai koncertā kādam iereibušam fanam, kurš fotografēšanās brīdī pārāk daudz atļaujas, nācies palūgt mazliet atkāpties un savaldīt rokas.

“Šādos brīžos gan es atļaujos pateikt stop,” viņa skaidro. “Cilvēkiem ir jāzina robežas.”

Fani Latvijā ir daudz piezemētāki un saprotošāki nekā Amerikā

Salīdzinot fanu attieksmi Latvijā un Amerikā, dziedātāja izsaka pateicību, ka pašmāju atbalstītāji savu patiku izrāda citādāk. “Man ir prieks, ka nedzīvojam Amerikā, kur ir daudz raudošu un kliedzošu fanu, kuri histēriski skrien tev virsū,” viņa stāsta. Skatuves māksliniece uzsver, ka latvieša dabā nav skriet pakaļ saviem elkiem un spiedzot ķerties viņiem ap kaklu. Tā vietā pašmāju fani lielākoties pavadīs tevi ar acīm un klusi sačukstēsies, bet drosmīgākie pienāks klāt, lai uzņemtu kopīgu foto vai palūgtu autogrāfu.

Dziedātājai ir savs draugu pulks “Instagram”

Samanta Tīna atklāj, ka gadu laikā, pateicoties sociālajiem tīkliem, viņai ir izveidojušās arī draudzības ar faniem “Instagram”. Nav noslēpums, ka šajā un citās sociālo tīklu platformās māksliniece ik dienas saņem desmitiem, ja pat ne simtiem vēstuļu, taču ciešāks kontakts izveidojas ar reto. “Man nav īsti atbilžu, kāpēc es sarakstos tieši ar viņiem, nevis ar kādu citu. Šķiet, es to kaut kā dvēseliski jūtu,” skaidro Samanta Tīna.

Dziedātāja stāsta, ka kopumā viņa ar prieku atsaucas fanu aicinājumiem uzņemt kopīgas bildes, sniedz autogrāfus un atbild uz vēstulēm sociālajos tīklos. “Tas ir forši, ja tu vari iedvesmot jauniešus, sevišķi tagad, kad apkārt ir tik daudz negāciju,” piebilst Samanta.

“Es neuzskatu, ka esmu sliktākais piemērs, kam jaunietis varētu sekot.”

Sarunu šova “Manas dzīves superhits” jaunās sērijas skatāmas katru ceturtdienu EHR mājaslapā, YouTube kanālā un EHR mobilajā aplikācijā. Tās ir atklātas un izklaidējošas sarunas par mūziku, dzīvi un likteņa pavērsieniem ar Latvijā ievērojamām personībām, ko pavadīs superhiti, kas bijuši līdzās viņu dzīves nozīmīgākajos brīžos. Kādi bija šie brīži un kā tie ietekmēja viesu dzīves, un ko no tiem varam mācīties mēs, to ik nedēļu noskaidro šova vadītājs Valdis Čirksts.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu