"Iedzina kompleksos..." Paula Freimane mākslīgi palielināja krūtis, bijušā drauga iespaidota (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Paulas Freimanes grāmatas atklāšana
Paulas Freimanes grāmatas atklāšana Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Fitnesa trenere un recepšu grāmatu "Zelta sastāvdaļa" autore Paula Freimane, viesojoties Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous" atklāti pastāstīja par neveiksmīgo krūšu palielināšanu.

Freimane atklāj, ka operācijai nobrieda 21 gada vecumā, tomēr tas vairāk bijis spiediens no viņas tā laika mīļotā cilvēka. "Tas bija brīdī, kad es dzīvoju Monako, un tā otra pusīte man īstenībā to domu lika visu laiku galvā.

Līdz tam man likās, ka manām krūtīm viss ir kārtībā.

Man nav nekāds ne "dēlis", pat ar visu sportošanu vienmēr ir bijušas krūtis - normālas, veselīgas krūtis. Bet kaut kā tā otra pusīte man lika to ideju galvā iekšā - tev vajag, tev tur tā un šitā... Iedzina kompleksos," atklāj Freimane, kura uzsver, ka tolaik, būdama iemīlējusies un dzīvojot prom no dzimtenes un tuviniekiem, bijusi viegli ietekmējama. "Tā es reāli iespaidojos, ka man vajag, un es pati pēc tam sev ieliku galvā, ka, jā, tiešām - visām fitnesa meitenēm īstenībā ir... Tās proporcijas uzreiz tādas labākas..."

Pusotru gadu pēc operācijas Paula sajutusi vilkšanu vienā krūtī, un ārsti konstatēja ļoti retu komplikāciju, kuras dēļ steidzami jātaisa operācija. Sākotnēji viņa domāja, ka mainīs implantus, taču ārsti sacīja, ka pēc operācijas viņa nevarēs ilgāku laiku sportot. Tajā brīdī Paula sapratusi, ka nevarēs izturēt bez sportošanas, tādēļ nolēma implantus izņemt. "Man nevajag. Es reāli gribu iet sportot," ārstam sacīja Freimane.

Vaicāta, kāda bija otrās pusītes reakcija, kurš bija iniciējis šo, viņa atbildēja: "Mēs jau vairs nebijām kopā. Mēs jau bijām izšķīrušies. Man būtu vienalga, ko viņš domā."

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu