FOTO ⟩ "X Faktora" dalībnieki cītīgi apgūst deju soļus nākamajam priekšnesumam

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 21. novembrī, turpināsies vērienīgā muzikālā šova "X Faktors" 4. sezonas fināla tiešraides. Trešajā tiešraidē uz skatuves kāps atlikušie 8 fināla dalībnieki, kuri cītīgi strādā pie nākamās dziesmas vokālajās nodarbībās, savukārt priekšnesumu veido horeogrāfijas mēģinājumos, apgūstot jaunus deju soļus.

Trešajā tiešraidē cīņu par uzvaru šovā turpinās 8 dalībnieki – Diona Liepiņa, Grēta Grantiņa, Olga Palušina, Deniels Bērziņš, Edgars Kārkliņš, Viktors Buntovskis, Eduards Rediko un grupa We. Šova dalībnieki izpildīs dziesmas, kas veltītas Latvijai.

"X Faktora" horeogrāfe Inga Raudinga atzīst, ka šajā sezonā dalībnieku vēlme pašiem dejot un kustēties priekšnesumos ir tiešām apsveicama, tomēr uzsver, ka ne vienmēr izvēlētās ambīcijas atbilst pašu spējām un realitātei.

"Dalībnieku līmenis un atvērtība būt gataviem "mērķēt uz zvaigznēm" ir iedvesmojoša un daudzsološa. Mēģinājumi deju zālē pagaidām ir noritējuši centīgā, vieglā un radošā atmosfērā, bet vēl jau ir tikai pats sākums – spiediens un konkurence tikai pieaugs. Lielākais izaicinājums ir realizēt iecerētos sapņus un izdarīt visu nepieciešamo, lai priekšnesums piedzimtu," apgalvo Inga Raudinga.

"Runājot par pirmajām divām tiešraidēm, horeogrāfija nesagādāja grūtības, jo dziesmas bija diezgan ieturētas un mierīgas un tajās vairāk vajadzēja parādīt to emocionālo pusi, nevis fizisko. Trešā tiešraides dziesma jau būs aktīvāka, bet šoreiz vēl bez dejotājiem. Tajā es pati kustēšos ļoti brīvi un iejutīšos dziesmā, jo man tā ir ļoti īpaša – esmu to ļoti daudz klausījusies," atklāj 4. sezonas fināliste Diona Liepiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu