Ivo Fomins noslēdz gadu ar jaunu dziesmu un koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivo Fomins ar grupu
Ivo Fomins ar grupu Foto: publicitātes

Jaunākais Ivo Fomina dziesmu albums "Cilvēks" nāca klajā šī gada maijā, tam sekoja koncertu sērija, kur dažādo ierobežojumu dēļ nevarēja notikt pilnvērtīgi. Taču Ivo nav padevies grūtību priekšā un izdod jaunu dziesmu, kā arī plāno sniegt koncertus.

Līdz šim klausītājus no jaunā albuma priecējušas dziesmas – “Cilvēks”, “Vienmēr”, “Tu man esi”, “Lai jau deg” un šī brīža populārākā dziesma “Diena vai nakts”. Pienākusi kārta kārtējam albuma singlam – “Dienā, kad pārstās līt”. Arī šī, tāpat kā visas albuma dziesmas, sarakstīta kopā ar ilggadējo Ivo dziesmu partneri Guntaru Raču.

"Mēs visi ilgojamies pēc kāda ideāla brīža, kad viss nokārtosies, kad lietus pārstās līt un atmirdzēs saule. Tie ir mūsu sapņi un mūsu ilgas pēc labākas dzīves. Gribas, lai cilvēki atkal smaida. bet tas nenotiek pēc burvja mājiena," tā Ivo Fomins par jauno dziesmu.

"Brīnumi nenotiek, bet, ja notiek, tur vienmēr būs arī katra paša nopelns. Lai brīnumi notiktu, nepietiek ar to, ka tos gaidi. Kaut kas pašam vien būs ir jāizdara, lai tas notiktu," tā vārdu autors Guntars Račs.

Noklausies Ivo Fomina dziesmu "Dienā, kad pārstās līt".

Neskatoties uz nepatīkamo atgadījumu Tukuma k/n, kad kāds Ivo mūzikas cienītājs, kuram bija liegta ieeja koncertā, paziņoja policijai, ka kultūras namā ievietots spridzeklis, un neskatoties uz apgrūtinošiem apstākļiem, Ivo ir nolēmis sniegt pāris koncertus vēl šogad.

11. decembrī Ivo uzstāsies Smiltenes kultūras centrā, bet 18. decembrī Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā. Koncerta īpašais viesi būs Guntars Račs ar savu jauno grāmatu.

Paralēli tam Ivo gatavojas lielkoncertam, kas norisināsies nākamā gada 18. martā Liepājas Olimpiskajā centrā, un koncertam 1. aprīlī VEF Kultūras pilī. Biļetes “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu