"Es esmu pieļāvis kļūdas." Kanje Vests ir gatavs atgūt Kimu Kardašjanu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kanje Vests un Kima Kardašjana
Kanje Vests un Kima Kardašjana Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests, kura laulība ar Kimu Kardašjanu izjuka šā gada sākumā, apņēmies atgūt savu ģimeni.

Izdevums "Page Six" publiskojis video, kur Vests Pateicības dienā apmeklēja Skidrovu Losandželosā un mikrofonā stāstīja, kā "Dievs vēlas, lai viņš un Kima Kardašjana atkal būtu kopā".

"Dievs vēlas redzēt, ko mēs varam labot visās šajās attiecībās. Mēs esam pieļāvuši kļūdas. Es esmu pieļāvis kļūdas. Es esmu publiski darījis lietas, kuras nebija pieņemamas man kā vīram. Bet tagad, šodien, es šo stāstu mainīšu," sacīja Vests.

Pasaulslavenais reperis nosodīja medijus, kuriem ir saistība ar Kardašjanu realitātes šovu, paskaidrojot: "Es neļaušu viņiem veidot stāstu par manu ģimeni. Es esmu savas mājas mācītājs!"

Viņš savā runā piebilda: "Man ir jābūt blakus saviem bērniem, cik daudz vien iespējams. Es cenšos šo izteikt visprātīgākajā, vismierīgākajā veidā - bet man ir jāatgriežas mājās."

"Ja ienaidnieks var izšķirt Kimu un Kanji, tad miljoniem ģimeņu šķitīs, ka šķiršanās ir pieņemama. Bet, ja Dievs savedīs Kimu un Kanji atpakaļ kopā, tad būs miljoniem ģimeņu, kuras no tā iedvesmosies un redzēs, ka viņi var pārvarēt šķiršanos," norādīja reperis.

Šī nav pirmā reize, kad Vests paudis gatavību atgriezties pie sievas, lai arī medijos izskanējis, ka viņš satuvinājies ar kādu modeli vārdā Vinetrija. Arī Kardašjanai izveidojušās jaunas attiecības ar 28 gadus veco komiķi Pītu Deividsonu. 

Kardašjana iesniedza šķiršanās prasību šā gada februārī pēc septiņiem laulībā pavadīties gadiem. Pārim ir četri kopīgi bērni. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu