Negaidīts pavērsiens: pikantēriju šovā atgriežas Alises Haijimas mīļotais

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Nesen vēstījām, ka piedzīvojumu un iepazīšanās šovā "Mīla kemperī" tika izšķirts tuvākais pāris Alise un Rūdolfs. Taču abi nenojauta, ka šķiršanās būs uz īsu laiku. 

Pēc Rūdolfs izbalsošanas Alisei tomēr tika dota iespēja pateikt ardievas un pavadīt mīļoto uz lidmašīnu. Tā kā Rūdolfs to nemaz nenojauta, viņš bija ļoti pārsteigts, ka viņiem ļauts šis pēdējais atvadu brīdis - tam atkal sekoja asaras, kā arī garas un sāpīgas atvadas. Un tad, mirkli pirms Rūdis iegāja lidostā, mīlas balodīši uzzināja, ka abiem tiek dota vienreizēja iespēja un Rūdolfs var atgriezties šovā.

"Es tā pārkliedzu balsi tajā brīdī. Ak dievs, man bijā tāds prieks, ka uzlecu virsū un samīļojāmies. Tāds amerikāņu kalniņš ar emocijām! Lejā un augšā," komentēja Alise. Par to bija kas sakāms arī pašam Rūdim: "Mēs abi izbļaustījāmies, jo bijām ļoti priecīgi. Es taču teicu, ka mūs nedrīkst izšķirt."

Pēc pāra atkalapvienošanās sekoja vēl dramatiskāki notikumi, jo arī pārējiem šova pārīšiem bija iespēja atklāt savas jūtas un dabūt sev pāri kādu nolūkotu puisi vai meiteni, bet ar vienu noteikumu - ja vien otrs tam piekritīs.

Ronalds beidzot saņēma drosmi un atzinās savās jūtās brunetei Elīnai, bet saņēma kurvīti, jo viņa labprātāk ceļojumu turpinās ar Dāvidu pie sāniem.

Alise, protams, palika kopā ar Rūdi, bet blondā Elīna ņēma grožus savās rokās un par partneri izvēlējās simpātisko jaunpienācēju Oskaru, par ko puisis bija neizsakāmi laimīgs. Viņš vēlāk gan atzinās, ka pats būtu nosaucis puišu aplidotās tumšmates Elīnas vārdu, bet, redzot, cik sāpīgu atraidījumu piedzīvojis Ronalds, priecājās, ka tomēr klusējis.

Pēc pāru izaicinājuma mīlas spēli turpināja Ronalds un Megija, bet Normunds, redzot, ka viņam palikusi vien antipātija Sinta, nolēma no projekta izstāties. Viņa piemēram sekoja arī blondā daiļava, un abi sāka mājupceļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu