"Prāta vētra" komentē notikušos koncertus, kur vairāki cilvēki inficējās ar Covid-19 (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Prāta vētras" koncerts Liepājā
"Prāta vētras" koncerts Liepājā Foto: Valters Pelns

Pēc grupas "Prāta vētra" koncertiem vairāki Anglijā dzīvojošie latvieši sociālajos tīklos atklāja, ka inficējušies ar Covid-19. Nu grupa izteikusies par notikušo. 

"Draugi, sveiciens! Uzzinot to, ka vairāki skatītāji mūsu Londonas koncertā 18. novembrī inficējušies ar Covid-19, mēs, protams, ļoti līdzpārdzīvojam un vēlam ikvienam pēc iespējas vieglāku slimības gaitu un ātrāku izveseļošanos.

Koncerts notika, ievērojot visus Lielbritānijā pieņemtos drošības noteikumus. Koncertu bija iespējams apmeklēt tikai ar Covid-19 sertifikātiem vai veiktu Covid-19 testu. Mēs un mūsu tehniskā komanda ir vakcinēta pret Covid-19 un vesela.

Draugi, lai visiem veselība un pozitīvs gars!" teikts grupas ierakstā vietnē "Instagram".

Jau vēstījām, vairāki Anglijā dzīvojošie latvieši sociālajos tīklos atklāja, ka pēc grupas "Prāta vētra" koncertiem Mančestrā, Birmingemā un Londonā inficējušies ar Covid-19.

Vietnē "Twitter" lietotājs Dāvis Viļums skaidroja, ka pēc "Prāta vētras" koncerta Londonā vairāki viņa paziņas saslimuši ar Covid-19. Dāvis atklāj, ka daudzo inficēšanās gadījumu dēļ atcelti kora mēģinājumi un citi pašdarbības kolektīvu mēģinājumi. Šis ieraksts raisīja virkni atbilžu, kuros ļaudis atklāja, ka arī viņu koncerta apmeklējums noslēdzies ar pozitīvu Covid-19 testu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BrainStorm / Prāta Vētra (@brainstormofficial)

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu