Vakariņu šovā uzmirdz svaigēšanas aktīviste Šeila (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmdien, 29. novembrī, pie skatītājiem nonāk jaunā "Gandrīz ideālu vakariņu" nedēļa, pulcējot četras atraktīvas personības – kokteiļu meistaru Ilmāru Munkevicu, mūziķi Anmary, grupas “Citi zēni” solistu Jāni Pētersonu un cilvēku orķestri – Šeilu.

Šīs nedēļas vakariņas atklās kokteiļu meistars Ilmārs. Visus šīs nedēļas dalībniekus pārsteigs nevis Ilmārs, bet gan māksliniece Šeila, kura ieradīsies ar savu pārtikas grozu.

Kā otrais pie sevis uzņems atraktīvās ballīšu grupas “Citi zēni” solists Jānis Pētersons. Viņš ikdienā gatavo ar īkšķi, proti, pārsvarā pasūta jau gatavu ēdienu. Šoreiz viņš ir gatavs pieņemt izaicinājumu un uzņemt viesus, lai sniegtu vakariņas, kurās pat tiks pasniegta kūka – šīs kūkas recepti Jānis apguva tikai dažas dienas pirms prasīgo vakariņotāju uzņemšanas. Izklaide šajā vakarā solās būt patiesi atraktīva, jo tāda tā ir vienmēr kopā ar “Citiem zēniem”.

Trešdienas vakarā viesi būs ļoti pārsteigti, nokļūstot multimākslinieces, vegānes un svaigēšanas aktīvistes Šeilas vakariņās. Tās tiks sniegtas visai netipiskos apstākļos – pirms vakariņām viesiem būs jānoklausās lekcijas par apzinātu ēšanu, bet izklaidē raidījuma dalībniekiem pievienosies izsaukti gari.

Savukārt noslēgums gaidāms pie dziedātājas Anmary, kura par spīti nepatikai gatavot virtuvē rosīsies visai meistarīgi un pat spēs padarīt laimīgu svaigēdāju Šeilu, pasniedzot viņai īpašus ēdienus. Desertā Anmary pasniegs savas ģimenes īpašo torti, savukārt izklaide būs dabas un mūzikas apvienojums.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu