Radio NABA svin 19. gadadienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Radio NABA
Radio NABA Foto: publicitātes

Ar Radio NABA ētera personību un mūziķu sarūpētu svinīgu programmu 1. decembrī tiks atzīmēta 19. gadadiena radio tiešraidē un ar koncertprogrammām video tiešraidēs.

Trešdien visas dienas garumā ētera personības/instruktori rūpēsies par dinamisku un tematisku radio svētku programmu. No rīta plkst. 8:00 programma sāksies ar Smago nabarītu ar Rektoru, Vektoru, bet Sektora vietā stāsies Elīna Krēmere no raidījuma "Studenta pietura". Turpinājumā plkst. 13:00 Otrdienas nabarīta instruktoriem Viktoram Dunaiskim, Martai Sarkanei, Elīzai Dainei pievienosies Aldis Bušs no Kinetic. Vēlāk turpinās Gatis Gavars (Vārnu laiks) un Aldis Blicsons (Bitīt matos) ar dumpīgu pēcpusdienas programmu, bet vakaru ievadīs Artis Ozoliņš un Rihards Blese ar digitālo launagu. Pagātnes un tagadnes mistērijas šķetināts grāfi no vēsturiskās fantāzijas raidījuma "Fono-Grāfs" un Anete Enikova (KŪL), bet noslēgumā poētiskais vakars - ēterā pievienojoties raidījuma "Bron-Hīts" vadītājiem Signei Viškai un Edvardam Kukam. Kā ierasts, trešdienas programma plkst. 22.00 tiks noslēgta ar raidījumu "Absolūtais minors".

Tematiskas raidījumu epizodes, konkursi, intervijas ar mūziķiem, jaunākā Radio NABA dzejas un dejas projekta jeb jaunā Dzejas diska "Nāc d(z)ejot!" atvēršana mīsies ar dzīvās mūzikas sesijām no Radio NABA studijas. Šajā dienā ar svētku minikoncertiem uzstāsies un video tiešraidēs būs vērojami mūziķi un solo mūzikas projekti.

Video tiešraižu programma:

13:30 Keitija Bārbale

14:30 VACACA

15:30 Waterflower

16:30 Sarma Gabrēna

17:30 Pūķis (Grēcīgie partizāni)

18:30 Andris Indāns (Gas of Latvia)

19:30 Reinis Rabenau

20:00 Audiovizuālā ieraksta "Nāc D(z)ejot!" atvēršana

20:30 Maksims Šenteļevs (bernurits)

Kā ierasts, šajā dienā tiks prezentēts arī Radio NABA 2022. gada kalendārs, aktualizējot aktuālo laikā un telpā. Būs sagaidāmi dažādi pārsteigumi, sazvanīšanās, apsveikumi, konkursi, neplānoti, bet gaidīti viesi. Tiešraidi audio formātā visas dienas garumā klausies radio Radio NABA FM 95,8, interneta tiešraidē naba.lsm.lv, bet koncertprogrammas video tiešraides – portālā LSM.lv un Radio NABA sociālo mediju kontos. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu