Policija veikusi kratīšanu vardarbībā pret sievietēm apsūdzētā Merilina Mensona mājoklī

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Merilins Mensons
Merilins Mensons Foto: AFP/SCANPIX

Saistībā ar apsūdzībām pret amerikāņu rokmūziķi Merilinu Mensonu par seksuālu vardarbību pret sievietēm policija veikusi kratīšanu viņa dzīvesvietā.

Mensonam pietuvināti avoti apliecina, ka pirmdienas, 29. novembra, rītā mūziķa dzīvesvietā Holivudā ieradušies vairāki izmeklētāji. Pats Mensons mājoklī tobrīd neatradās.

Likumsargi no Mensona mājokļa izmeklēšanai konfiscējuši datu glabāšanas ierīces, tostarp cietos diskus, kas tiks izskatīti pirms nodošanas prokuratūrai.

Jau vēstījām, ka Mensons ir apsūdzēts seksuālā, fiziskā un emocionālā vardarbībā pret viņa bijušo līgavu, aktrisi Evanu Reičelu Vudu un vēl vairākām sievietēm. Mūziķis izskanējušās apsūdzības noliedz.

Vairākas sievietes apgalvo, ka Mensona Holivudas dzīvoklī esot bijusi maza, skaņu izolējoša stikla istaba, kurā viņš mēdza ieslodzīt sievietes, ar kurām tikās.

Vairāki cilvēki, kuri bijuši attiecībās ar rokmūziķi, atzina, ka telpa bijusi kā "vieninieka kamera, kas tika izmantota sieviešu psiholoģiskai spīdzināšanai". Pats Mensons to esot dēvējis par "slikto meiteņu istabu".

"Viņš vienmēr par to jokoja, tādā lielīgā tonī," sacīja Ešlija Voltersa, bijusī Mensona asistente un viena no desmitiem sieviešu, kura apsūdz mūziķi seksuālā vardarbībā. Viņa apgalvo, ka Mensons par istabu stāstījis arī citiem cilvēkiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu