Pēc šķiršanās no sievas pārdošanā izlikta Pabrika māja Lapmežciemā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aizsardzības ministrs Artis Pabriks.
Aizsardzības ministrs Artis Pabriks. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pārdošanā nonākusi māja pašā jūras krastā Lapmežciemā, kuras īpašnieks, kā šonedēļ vēstīja žurnāls "Kas Jauns?", ir aizsardzības ministrs Artis Pabriks.

"Ar skatu uz jūru. Tiek pārdota brīnišķīga māja pašā jūras krastā Lapmežciemā. Ar privātu izeju uz jūru. Māja ir ļoti klusā vietā, koku ieskauta un paslēpta no kaimiņu acīm. Ļoti laba infrastruktūra. Mājā ir piecas guļamistabas, sauna, saimniecības telpas, kabinets, liela dzīvojamā istaba, atsevišķa virtuve, trīs san. mezgli, plaša terase," teikts sludinājuma aprakstā.

250 m2 plašā māja ar 2600 m2 zemi tiek pārdota par 370 tūkstošiem eiro.

Kā zināms, šā gada augustā Pabriks paziņoja par šķiršanos no sievas Undīnes Pabrikas. "Vēlamies informēt, ka pēc daudziem patiesi dziļās attiecībās pavadītiem gadiem kopā ar Undīni esam nolēmuši šķirt laulību. Mūsu attiecībās esam daudz pieredzējuši, un šī pieredze ļāvusi attīstīties mums kā personībām. Šis ir bijis smags lēmums mums abiem, bet apzināmies, ka tas ir pareizs un mūsu kopdzīves laiks ir noslēdzies. Esam vienojušies saglabāt labas attiecības arī turpmāk, vienam otru atbalstot. Aicinām visus respektēt mūsu un mūsu bērnu tiesības uz privātumu," bija teikts paziņojumā. 

Pabriku pāris apprecējās 1997. gadā. Laulībā dzimuši divi bērni - Alvīne Dārta un Hauke Namejs. Pabrikam no pirmās laulības ir arī pieaugusi meita Dita.

Tiesa, var tikai minēt, vai īpašuma pārdošana saistīta ar Pabrika laulības šķiršanu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu