Lauris Reiniks lepojas ar savu vecmāmiņu, kuras dzeja tagad lasāma bērnu grāmatā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mūziķis Lauris Reiniks
Mūziķis Lauris Reiniks Foto: Edijs Pālens/LETA

Ne tikai Lauris un Rūta Reiniki, kā arī viņu vecāki ir pazīstami ar savu radošumu - tas viņiem nācis mantojumā no vecmāmiņas, kura ir ne tikai skolotāja, bet arī dzejniece. 85 gadu vecumā tagad viņa var lepoties arī ar bērnu grāmatu "Ričijs Rū", kura sastāv no Veronikas dzejas.

Lauris "STV Pirmā!" raidījumā "Māmiņu klubs" stāsta, ka vecmāmiņa ir apžilbusi no mediju un fanu uzmanības, savukārt Rūta atklāja: "Viņa dzīvo tuvu mūsu vecākiem, un, kad tētis iebrauc, viņš rāda sociālo tīklu vēstulītes un komentārus - mums raksta vēstules vecāki, skolotājas, ansambļa vadītājas, viņas bijušie audzēkņi. Lepojas ar skolotāju Reiniku. Viņai tas ir tik super šādā vecumā, kad it kā sēdi un skaties televizoru, bet viss notiek!"

Par "Ričija Rū" projektu Rūta pastāstīja, ka tas tapis tikai ar pašas ģimenes finansējumu: "Mums neviens nestāv aizmugurē. Tas nav salikts, izshēmots ar konkrētu budžetu un tāmi, sponsorēts. Mēs vienkārši savā ģimenē paņēmām vecmāmiņas dzejoļus un likām klāt ko es māku un ko Lauris māk. Mēs paši tam sametāmies. Tas tiešām ir dārgi. Ar grāmatu tirdzniecību to nevar atpelnīt. Tas tiešām ir dāvinājums. Protams, mēs domājam, kā varam nopelnīt klāt, lai turpinātu. Es lepojos ar to, ko esam paveikuši."

Lauris Reiniks piebilda, ka vecmāmiņa joprojām ir spēka pilna un vēlas ne tikai turpināt iesākto, bet arī doties solītajā ceļojumā uz Izraēlu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu