Ints Teterovskis un koris "Balsis" aicina uz svētku koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Diriģents Ints Teterovskis un koris "Balsis"
Diriģents Ints Teterovskis un koris "Balsis" Foto: publicitātes

Diriģents Ints Teterovskis un jauniešu koris "Balsis" 22., 23. decembrī plkst. 19.00 un 25. decembrī plkst. 21 aicina uz svētku koncertiem Rīgas Jēzus evaņģēliski luteriskajā baznīcā.

Gadu no gada "Balsis" ziemas koncertiem piemeklē jaunu muzikālo piepildījumu, kur skaņdarbi un atmosfēra baznīcā saplūst vienā. Šogad koncertā "Te no ziemeļiem" būs klausāma Ziemeļeiropas valstu komponistu Ólafur Arnalds, Gunnar Eriksson, Arvo Pärt, Urmas Sisask, Pärt Uusberg u.c. kormūzika, kā arī Ziemassvētku korāļi. Koncerts būs kā mirkļu stāsts, kora skanējumam mijoties ar solistiem, instrumentiem un sajūtām, rosinot tvert mirkli un mācīties no visa pārejošā, ko pieredzam šodien.

Koncerta norises vieta - Rīgas Jēzus evaņģēliski luteriskā baznīca ir īpaša ar to, ka tā ir lielākā vēsturiskā koka celtne Latvijā, kā arī viena no lielākajām koka baznīcām Eiropā.

Koncertos piedalīsies - jauniešu koris "Balsis", diriģenti Ints Teterovskis un Laura Elizabete Godiņa, stīgu kvartets EVVEntus un pianiste Ieva Dzērve. Koncerts tapis, pateicoties Rīgas domes atbalstam.

Biļešu cena 10 eur. Biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs un bilesuparadize.lv. Apmeklējot koncertu, jāuzrāda derīgs vakcinācijas/ pārslimošanas Covid-19 sertifikāts, personu apliecinošs dokuments un personalizēta biļete. Koncerts vienā daļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu