Atklāti "X Faktora" balsojuma rezultāti (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Dmitrijs Suļžics/f64

Apritējusi nedēļa, kopš šova "X Faktors" ceturtās sezonas fināla, kurā uzvaras laurus plūca Grēta Grantiņa. Nu publiskoti balsojuma rezultāti.

Kā portālam "Sejas" atklāta "TV3 Group" sabiedrisko attiecību speciālists Emīls Matisons, šova "X Faktors" finālā par Eduardo Rediko, kurš ieguva 3. vietu, tika balsots 4645 reizes, bet 2. vietas ieguvējs Viktors Buntovskis saņēma 17 357 balsis, savukārt šova uzvarētāja Grēta Grantiņa - 19 644, kas nozīmē, ka

1. vietas ieguvēja apsteidza 2. vietu par 2287 balsīm.

“Bija liels prieks uzstāties finālā, jo, kā jau es teicu pirms nedēļas – mana sirds bija mierīgāka, jo zināju, ka šī naudiņa aizies tiem bērniem, kuriem tas tiešām ir nepieciešams,” atzina šova ceturtās sezonas uzvarētāja Grēta Grantiņa.

Jau vēstīts, ka “X Faktors” finālā gūtie ienākumi tiek ziedoti labdarības akcijai “Eņģeļi pār Latviju”.

“Es tiešām esmu ļoti priecīgs, ka “X Faktorā” sabalsotā nauda tika ziedota labdarībai. Man ir milzīgs prieks, ka ar manu palīdzību varēju palīdzēt bērniem. Man ir grūti skatīties bez asarām uz visām lietām, kas notiek ar bērniem, jo, manuprāt, vistrakāk ir, kad cieš bērni, tāpēc, kad uzzināju summu, kuru savācām, es apraudājos, jo nebiju gaidījis, ka mēs varētu sakrāt tik lielu summu. Tāpat arī bija ļoti patīkami sadziedāties ar Grētu – manuprāt, mums labi skanēja,” norāda otrās vietas ieguvējs Viktors Buntovskis.

Foto: "X Faktora" ceturtās sezonas fināls

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu