Foto ⟩ Ieskats šova "X Faktors" dalībnieku Ziemassvētku koncertā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

24. decembra vakarā skatītājus ar īpašu “Vislabāko Ziemassvētku” koncertu priecēs muzikālā šova “X Faktors” šīs sezonas 12 finālisti, spožākie dalībnieki no iepriekšējām sezonām, kā arī Intars Busulis un grupa “Musiqq”.

Koncerta repertuārā – labākās Ziemassvētku dziesmas latviešu un angļu valodā. Koncerta galvenais vēstījums būs par to, ka ir jāspītē visam apkārt notiekošajam un ar prieku jāsvin šos svētkus kā vislabākos svētkus.

Ziemassvētku koncerts sniegs iespēju skatītājiem vēlreiz izbaudīt visu 12 šīs sezonas finālistu sniegumu. Uz skatuves kāps – Tom Simo, Edgars Kārkliņš, Eduards Rediko, Deniels Bērziņš, Viktors Buntovskis, Olga Palušina, Loreta Klibiķe, duets “Neprāts”, Diona Liepiņa, grupas “Audiokvartāls” un “We”, kā arī 4. sezonas uzvarētāja Grēta Grantiņa.

Koncerta īpašie viesi būs šova otrās sezonas uzvarētāja Elīna Gluzunova un otrās vietas ieguvēji no Latgales – grupa “Baritoni”. Tāpat arī uz skatuves uzmirdzēs pirmās sezonas atklājums – grupa “Tautumeitas”. Bez bijušajiem šova dalībniekiem uz skatuves kāps arī Intars Busulis un grupa “Musiqq”.

“Vislabākos Ziemassvētkus mēs katrs varam radīt sev pats, ar mūzikas palīdzību, ar svētku gardumiem vai ģimenes klātbūtni. “X Faktora” finālsēriju 12 dalībnieki un īpašie koncerta viesi ar Latvijā un pasaulē iemīļotākajām Ziemassvētku dziesmām mēģinās uzburt tādu svētku sajūtu, lai arī ikviens skatītājs pēc koncerta teiktu: “Jā, šie tiešām bija Vislabākie Ziemassvētki”,” norāda Markus Riva, kurš vadīs arī šo koncertu.

“Es parasti Ziemassvētku sajūtas noķeru savā draugu lokā, kuriem šie svētki ir ļoti mīļi. Vienmēr to papildu akcentu piedod tie apkārtējie rotājumi un dziesmas – es vienmēr ieslēdzu kādu Ziemassvētku dziesmu "Spotify" pleilisti,” norāda šīs sezonas ceturtās vietas ieguvēja Diona Liepiņa.

“Ziemassvētkus es sagaidu ar vissiltākajām sajūtām – it sevišķi tāpēc, ka man mājās ir mazs ķipars, kurš ļoti gaida šos svētkus un Ziemassvētku vecīti tā kā neko. Viņš jau pirms kāda laika uzrakstīja viņam vēstuli, tā ka man ir vēl darbiņš, ko darīt,” apgalvo grupas “Musiqq” dalībnieks un žūrijas pārstāvis Marats Ogļezņevs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu