Negaidīts pavērsiens "Boksa akadēmijā": finālistiem pievienojas jauns dalībnieks

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Atgriezušies ierastajā dzīvē no izaicinošās Līvānu treniņnometnes, grandiozā pašmāju boksa šova “Boksa akadēmija” finālisti ir sākuši spraigu treniņu režīmu, kura laikā notiek arī negaidīti pavērsieni.

Kaspars Kambala pārsteidza savas komandas dalībniekus, piesaistot treneri Maksimu no Krievijas, kura galvenais uzdevums būs slīpēt komandas atlētisko dalībnieku tehniskās prasmes, taču speciālista ierašanās nebija pats negaidītākais šova pavērsiens.

Kristaps Zutis komandai paziņoja, ka tiek pieaicināts jauns dalībnieks, pamatojot savu lēmumu ar to, ka četratā, strādājot pāros, būs vieglāk organizēt efektīvu treniņprocesu, kā arī tiks nodrošināta veselīga konkurence.

Jaunais dalībnieks Nazarii jeb Nazars (23 gadi) ir ukrainis, kurš jau vairākus gadus dzīvo Latvijā. Pārējie dalībnieki neslēpa pārsteigumu par pavērsienu, taču Kristaps Zutis ir pārliecināts par savu lēmumu.

Pēc Nazara pievienošanās šovam rodas jautājums par fināla norisi, jo Zuša komanda šobrīd ir vairākumā. Kaspars Kambala izrādīja neapmierinātību par jauno pavērsienu, līdz ar to mentoru starpā izveidojās asa vārdu apmaiņa, kas gan tika kliedēta, jo šova dalībniekiem bija iespēja iepazīt fināla cīņu ringa meitenes.

Līdz finālam, kas notiks 15. janvārī, atlikusi vairs tikai viena epizode, kurā noskaidrosies arī fināla formāts. Tad dalībniekiem būs sevi jāpierāda uz lielās skatuves televīzijas skatītāju priekšā. Fināla cīņas būs organizētas pēc labākās grandiozo boksa pasākumu prakses. Cīņas vadīs bijušais spēkavīrs Raivis Vidzis, savukārt skatītāji tās vēros profesionālu boksa komentētāju pavadībā. Pasākumu papildinās Latvijā pazīstamu mūziķu priekšnesumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu