Kanāls "Kidzone Plus" Ziemassvētkos kļuvis par "Kidzone Mini"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Duo Media Networks

No 24. decembra "Duo Media Networks" vietējais bērnu TV kanāls "Kidzone Plus" ieguvis jaunu nosaukumu – "Kidzone Mini".

"Kidzone Mini" ir TV kanāls ar plašu animācijas filmu klāstu jaunākajiem ģimenes locekļiem. Īpaši izmeklētā un vecumam piemērotā programma galvenokārt paredzēta puikām un meitenēm trīs līdz sešu gadu vecumā. TV saturs ir jautrs, draudzīgs, drošs un brīvs no vardarbības. Ikdienas programma sākas sešos no rīta un iet teju līdz pusnaktij.

Programmā iekļauti neskaitāmi populāri seriāli un tēli. Bērni būs priecīgi satikties ar modernajām klasikām, tostarp cūciņu Pepu vai Tomasu un draugiem, kā arī smieklīgo Kazūps! un piedzīvojumu pilno Heidiju. Tāpat varēs sekot līdzi izglītojošiem seriāliem, piemēram, "Pikvik komandai" vai "Superlidmašīnām". Bērni varēs mācīties par sociālajām normām, darba tikumu un komandas darbu, sekojot tādiem raidījumiem kā "Rūpju lāči" un "Varonis tētis". Kanāla piedāvājums nemitīgi tiek uzlabots un papildināts ar atbildīgu saturu.

"Kidzone Mini" ar bērniem runā latviešu un krievu valodā, un to var izvēlēties skatītāji paši.

Visi kanāla raidījumi ir tulkoti un ierakstīti profesionālās studijās, talkā ņemot pieredzējušus tulkus un labi zināmus, populārus aktierus.

Kanāls pieejams skatītājiem pie visiem populārākajiem TV pakalpojumu sniedzējiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu