Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Ļaudis samulsina "Astro'n'out" Māras savdabīgais video, kur viņa šķietami osta savas meitas kaku

Foto: instagram/astro_maar

Grupas "Astro'n'out" dziedātāja Māra Upmane-Holšteine vietnē "TikTok" publiskojusi savdabīgu video, kurā šķietami osta un pat pagaršo uz grīdas atrastu kaku.

Dziedātāja sociālajos tīklos atklāj, ka ir inficējusies ar Covid-19 un jau devīto dienu atrodas mājās. "Kā pārbaudīt, vai tev ir Covid-19!" smiedamās un rokās turēdama salvetē ietītu brūnu priekšmetu, saka Māra. 

"Man šķiet, ka tā ir kaka.

Es esmu diezgan pārliecināta, ka tā ir kaka.

Es mēģinu pasmaržot. Nevar saprast, jo es reāli nejūtu. Tas varētu būt sauss kaut kāds zemes gabaliņš. Tikai zemes gabaliņš nekādi nebūtu guļamistabā uz grīdas. Kamēr Hannai es tumsā mainīju pamperu, tas droši vien ir izkritis. Es domāju, ka es vienkārši to izdarīšu. Smaržu, neko nejūtu, es vienkārši pagaršošu," publiskotajā video saka Māra un nokož gabaliņu no brūnā priekšmeta.

"Nekā, reāli, nekā, pēc salmiem garšo," piebilst dziedātāja. 

Māras ieraksts izpelnījies divējādas reakcijas no Māras sekotājiem un kļuvis par vienu no soctīklos apspriestākajiem video. 

@astro_maar

Covid blaknes :D

♬ original sound - Māra Upmane-Holštein

Pēc video parādīšanās medijos, video autore TVNET Grupai apstiprināja, ka videoklipā figurējusi īsta kaka, taču nogaršošanas brīdī tā nomainīta uz īstu šokolādi.  

Uz augšu