Noskaidroti šova “Boksa akadēmija” fināla pāri

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

15. janvārī tiešraidē būs iespēja vērot pašmāju šova “Boksa akadēmija” noslēguma cīņas, kurās savā starpā sacentīsies šova mentoru Kaspara Kambalas un Kristapa Zuša komandu dalībnieki.

Visa šova laikā dalībniekiem bija jāpārvar fiziski un psiholoģiski pārbaudījumi, lai pierādītu, ka viņi ir pelnījuši savas jauniegūtās prasmes demonstrēt plašākai publikai. Neizpalika dažādi pārsteigumi, konflikti un kaislības, kuru rezultātā šovu pameta dalībnieki, kas sākotnēji tika pieskaitīti favorītu pulkam.

Par noslēdzošās sērijas galveno intrigu kļuva fināla cīņu pāru sadalījums, it īpaši ņemot vērā, ka Zuša komanda bija vairākumā un kādam no šova dalībniekiem uz finālu būs jāpaliek “aiz borta”.

Šova mentori fināla pārus atlasīja, izvērtējot svara kategoriju, fizisko sagatavotību un boksēšanās prasmes. Līdz ar to finālā savā starpā sacentīsies atlētiskais Mairis un fitnesa treneris Artis. Abus dalībniekus mentori raksturo kā labi trenētus un mērķtiecīgus dalībniekus. Citā smagsvaru cīņā šova jaunpienācējs Nazars no Ukrainas stāsies pretī vienam no Latvijas krosfita kustības aizsācējiem Reinim. Lai arī Nazaram boksā ir lielāka pieredze, Reinis šova laikā sevi ļoti labi apliecināja. Boksa kvalitātes ziņā, iespējams, aizraujošākā cīņa var izvērsties starp pieredzējušo Māri un disciplinēto Igoru. Abi dalībnieki šova laika izrādīja lielisku attieksmi un sagatavotību.

Īsi pirms fināla Kaspara Kambalas komanda bija palikusi mazākumā, līdz ar to Kristapam Zutim bija jāizvēlas, kurš no četriem sarkanās komandas dalībniekiem fināla cīņās varēs piedalīties tikai kā skatītājs. Komandas mentora izvēle krita uz Dinu, kurš biežāk nekā citi dalībnieki izlaida treniņus.

Arī noslēdzošā šova epizode neizpalika bez pārsteigumiem, par ko šoreiz bija parūpējies Kaspars Kambala.

Uzzinot, ka Zutis uz finālu nav virzījis Dinu, Kambala nāca klajā ar paziņojumu, ka dos viņam iespēju, atsaucot uz šovu Aini, kurš vienā no epizodēm tika izbalsots.

Dins ar Aini šova pirmajā epizodē ringā saķērās sparinga laikā, līdz ar to šova vadītāji atzīst, ka viņiem abiem jānokārto rēķini.

Šova “Boksa akadēmija” fināla pāri:

  • Mairis – Artis
  • Nazars – Reinis
  • Māris – Igors
  • Dins – Ainis

Fināla cīņas sastāvēs no četriem divu minūšu raundiem, izņemot Māra un Igora dueli, kas sastāvēs no sešiem raundiem. Cīņas būs organizētas pēc labākās grandiozo boksa pasākumu prakses. Tās vadīs bijušais spēkavīrs Raivis Vidzis, savukārt skatītāji tās vēros profesionālu boksa komentētāju pavadībā. Pasākumu papildinās tādu Latvijā atpazīstamu mūziķu kā rolanda če, dziedātājas Būū un Denisa Stepanova un priekšnesumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu