Uz Eirovīzijas skatuves sevi piesaka jaunā dziedātāja Linda Rušeniece

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Rušeniece
Linda Rušeniece Foto: publicitātes

Jaunā dziedātāja Linda Rušeniece piesaka sevi Eirovīzijas skatuvei ar dziesmu angļu mēlē "Pay My Own Bills" ("Maksāšu pati savus rēķinus").

Ideja par Lindas jauno dziesmu tapusi pavisam nejauši, pirms pāris mēnešiem, satiekoties ar dziesmas veidotājiem Rūdolfu Ozolu, Ralfu Eilandu un Valteru Sprūdžu. Puiši kopīgi nolēmuši Lindai sakomponēt dziesmu konkursam "Supernova". Tā tapa šis skaņdarbs.

Kā pati dziedātāja saka, dziesma vēsta par iesoļošanu jaunā, patstāvīgā dzīves posmā. Linda vēlas, lai dziesma būtu iedrošinājums katram atvadīties no negatīvā un nevajadzīgā un jaunajā gadā kļūt pašpietiekamam un atbrīvotam.

Linda Rušeniece

Linda Rušeniece mūzikā darbojas jau vairākus gadus. Agrāk dziedājusi Rīgas Gospelkorī un GGChoir, taču šobrīd, fona vokālistes lomā, uzstājas ar tādam grupām kā "Prāta vētra", "Astro’n’out", Edavārdi un Ralfu Eilandu. Pēdējos sešus gadus Linda pavadījusi Nīderlandē, komponējot mūziku un studējot vokālo mākslu, performanci un kompozīciju Roterdamas konservatorijā "Codarts". Tagad Linda ir atgriezusies Latvijā, lai realizētu savu solo karjeru un veidotu pirmo albumu, kurš dienas gaismu ieraudzīs jau šogad.

Noklausies jauno dziesmu! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu