Nedēļu pēc dēla pašnāvības slimnīcā nonākusi dziedātāja Šineida O'Konora

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Šineida O'Konora
Šineida O'Konora Foto: EPA/Scanpix

Īru dziedātāja Šineida O'Konora (55) nogādāta slimnīcā aizdomās par pašnāvības mēģinājumu, vēsta CNN.

Nedēļu pēc O'Konoras 17 gadus vecā dēla aiziešanas mūžībā pašnāvības ceļā, viņa sociālajos tīklos pavēstīja, ka ir ceļā uz slimnīcu, lai saņemtu palīdzību. Tas noticis pēc vairāku satraucošu tvītu publiskošanas, kuros viņa atklāja, ka vēlas izdarīt pašnāvību.

"Esmu nolēmusi sekot savam dēlam. Nav jēgas dzīvot bez viņa. Viss, kam es pieskaros, tiek iznīcināts. Es paliku viņa dēļ. Un tagad viņš ir prom," rakstīja dziedātāja. 

O'Konora, kura iepriekš atklāji runājusi par mentālās veselības problēmām un pašnāvnieciskām domām, sacīja, ka jūtas "pazaudējusies" un vainoja sevi sava pusaugu dēla nāvē.

Stundu pēc trauksmes celšanas četru bērnu māte publiskoja atvainošanās tvītu par savu uzvedību un mierināja fanus, ka viņa meklē medicīnisku palīdzību. 

"Atvainojiet. Man nevajadzēja tā runāt. Es kopā ar policiju esmu ceļā uz slimnīcu. Man žēl, ka satraucu jūs," rakstīja dziedātāja, piebilstot: "Esmu pazaudējusies bez sava bērna un ienīstu sevi. Slimnīca man kādu laiku palīdzēs. Es es atradīšu Šeinu. Šī ir tikai aizkavēšanās."

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis - 67222922 vai 27722292.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu