26 gados mūžībā devusies realitātes šova "Stāvoklī 16 gadu vecumā" zvaigzne

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

26 gadu vecumā mūžībā devusies Džordana Kašmaiere, kura plašāku atpazīstamību ieguva pēc realitātes šova "Stāvoklī 16 gadu vecumā".

Kašmaieres pamāte Džesika paziņoja skumjo vēsti Džordanas tēva sociālo tīklu kontā.

"Pagājušajā naktī [16. janvārī] es saņēmu zvanu, kuru nevēlas neviens vecāks. Mana vecākā meita Džordana ir devusies mūžībā - viņai bija vien 26 gadi. Mūsu sirdis ir salauztas. Nevienam vecākam nevajadzētu piedzīvot sava bērna došanos mūžībā. Nekad," teikts ierakstā. 

"Lūdzu, turiet mūsu ģimeni jūsu domās un lūgšanās, kamēr mēs sadzīvojam ar šo traģēdiju. Lūdzu, saprotiet un cieniet mūsu privātumu šajā laikā. Mēs esam ieskauti mūsu bērnu un mazmeitiņas mīlestībā."

Tiesa, ģimene neatklāj Džordanas nāves cēloni.

Džordana uzmirdzēja MTV realitātes šovā "Stāvoklī 16 gadu vecumā" 2014. gadā kopā ar savu tā laika draugu Dereku Teiloru un abu meitiņu.

Raidījumā tika atspoguļots tas, kā Džordana cīnās ar bezdarbu, bezpajumtniecību un ģimenes noraidīšanu pēc tam, kad viņa sāka attiecības ar Teiloru, kuru viņas vecāki nepieņēma.

Pēc dalības realitātes šovā Džordanu turpināja vajāt nelaimes - 2015. gadā viņai bija jānodod aizgādniecība Teilora mātei. Džordana cīnījās ar atkarībām un divus gadus vēlāk tika arestēta par narkotiku glabāšanu. 

Pirms pēkšņās nāves Džordana nosvinēja pirmo gadskārtu, kopš viņa ir skaidrā un nelieto apreibinošas vielas. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu