"Raum" Eirovīzijā startē ar savu pirmo dziesmu angļu valodā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Raum"
"Raum" Foto: publicitātes

Latviešu mūziķis, grupas "Double Faced Eels" solists Reinis Straume ar jauno skatuves vārdu "Raum" publicē jaunu dziesmu "Plans", kas ir pirmā viņa solo dziesma angļu valodā

""Plans" ir par diviem cilvēkiem, kuri atraduši viens otru un kuriem ļoti labi saskan, bet abi mazliet sabīstas un nobremzē attiecības. Tad abi ir tādā kā neziņā. Kā jau dzīvē bieži ir, vienam jābūt tam drosmīgajam vai drosmīgajai, kas sper pirmo soli un pajautā — vai gribi pamēģināt? Can I be your plans for the weekend?” stāsta "Raum".

"Ar šo dziesmu es aicinu būt drosmīgiem un pat šajos nedrošajos laikos nebaidīties dzīvot, plānot, būvēt nākotni, attiecības, jebko, par ko sapņo. Mēs dzīvojam vienreiz, un tas ir jāizmanto."

Noklausies!

Ar nule izdoto dziesmu viņš startē šī gada Latvijas Televīzijas dziesmu konkursā "Supernova" un jau 5. februārī kopā ar citiem sešpadsmit dalībniekiem cīnīsies par klausītāju uzmanību un iekļūšanu finālā, kurā tiks noskaidrots šī gada Latvijas pārstāvis lielajā Eirovīzijas konkursā, Turīnā.

"Daudzi jautā, vai dziesmu rakstīju speciāli Eirovīzijai. Patiesībā nē! Es vienkārši kopā ar draugiem satikos studijā, un mēs kopā sarakstījām pozitīvu, īstu dziesmu, kas ir domāta tam, lai to spēlētu īstā koncertā īstiem cilvēkiem, un es domāju tas ir tas, kas mums šajā konkursā ir pietrūcis iepriekšējos gados," stāsta "Raum". ""Plans" ir poppanka dziesma, kas ir radīta dzīvajam izpildījumam, un es tā arī plānoju to prezentēt — spilgtā, dinamiskā priekšnesumā ar bungām un ģitārām. Protams, jāatceras, ka tas ir TV šovs, tāpēc gatavoju arī vairākus trikus."

Par "Raum"

"Raum" (īstajā vārdā Reinis Straume) ir mūziķis un dziesmu autors, kurš 2021. gadā piesaka sevi kā solo mākslinieku un ir pirmais latviešu izpildītājs, kurš ir parakstījis līgumu ar mūzikas ierakstu kompāniju Warner Music Baltics. Reinis vairākus gadus ir bijis viens no grupas “Double Faced Eels” vadošajiem dalībniekiem un mūzikas un teksta autors vairākām grupas pēdējo gadu veiksmīgākajām dziesmām. "Raum" ir arī pirmais latviešu izpildītājs, kurš ir parakstījis līgumu ar mūzikas ierakstu kompāniju Warner Music Baltics.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu