Skatītājus līdz asarām aizkustina "Muzikālās bankas" atklāšanas priekšnesums (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ar aizkustinošu priekšnesumu, mūziķiem izpildot grupas "Opus pro" dziesmu "Rozā lietus", Daugavpils Olimpiskajā centrā tika atklāts "Muzikālās bankas" finālšovs.

Atklāšanas priekšnesums aizkustinājis skatītājus un sociālo tīklu lietotājus, daloties savās pārdomās vietnē "Twitter".

Kā zināms, "Opus pro" līderis Alex (Oļegs Andrejevs) devās mūžībā pērnā gada 27. decembrī. "Muzikālās bankas" finālšova norises vieta - Daugavpils - ir mūziķa dzimtā pilsēta.

Jau ziņots, ka “Muzikālās bankas 2021” vērtīgākās dziesmas titulu ieguva grupas "Prāta vētra" un "Tautumeitas" dziesma "Tur, kur Dieva kamanas slīd". Par otru vērtīgāko dziesmu tika dziesma "Limuzīns uz krīta", ko izpilda grupa "Citi zēni", savukārt trešo vietu ieņēma Dons ar dziesmu "Tas rakstīts debesīs (Piena ceļš)".

"Muzikālās bankas 2021" finālšovā bez trim iepriekšminētajiem mūziķiem uzstājās Aminata ar dziesmu "Acis sāļas", KATŌ un ZeBrene, izpildot dziesmu "Es tā jūtos", "Astro’n’out" ar kompozīciju "Lidmašīnas režīmā", "Instrumenti", izpildot dziesmu "Paraksts", "Prāta vētra", Dons un Intars Busulis ar dziesmu "Piedošana", "Singapūras satīns" un Samanta Tīna ar "Plāksteris", MARTA un Patriša (Patrisha) ar "Prom", Marta Ritova un Ozols ar dziesmu "Sākam no jauna", Aija Andrejeva un ZeBrene, izpildot dziesmu "Šamanis", Dārta Stepanova un "DAGAMBA" ar "Tālāk jāiet", Ivo Fomins ar dziesmu "Tu man esi", kā arī Intars Busulis un Abonementa orķestris ar dziesmu "Vai". 

Foto: "Muzikālās bankas 2021" finālšovs

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu