Iekārojamais Holivudas aktieris Džeisons Momoa pēc šķiršanās dzīvo treilerī

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeisons Momoa
Džeisons Momoa Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Džeisons Momoa (42), kurš ar sievu, aktrisi Līzu Bonetu (54) šā gada sākumā paziņoja par šķiršanos pēc 16 gadu kopdzīves, apmeties uz dzīvi treilerī. 

Ziņots, ka 42 gadus vecais Momoa iekārtojies 750 tūkstošus ASV dolāru (670 tūkstoši eiro) vērtā treilerī. Tas atrodas viņa drauga sētā netālu no bijušās sievas un abu bērnu dzīvesvietas.

Aktieris jau vairākus gadus ir uzticīgs savai mājai uz riteņiem - Momoa tajā ieradās arī uz 2018. gada filmas "Aquaman" pirmizrādi.

"Viņš treilerī uzturas diezgan bieži un izvēlas gulēt tur, nevis kādā viesnīcas numuriņā. Viņš patiešām nav nekāds privāto lidmašīnu un luksusa kūrortu cienītājs," aktierim pietuvināts avots atzina izdevumam "The Sun".

Jau ziņots, ka Momoa un Boneta par šķiršanos paziņoja janvāra sākumā. Pāris iepazinās 2005. gadā kādā džeza klubā un apprecējās 12 gadus vēlāk - 2017. gadā. Abi savu pirmo kopīgo atvasi - meitu Lolu sagaidīja 2007. gadā. Dēls Nakoa Volfs piedzima gadu vēlāk. Tāpat Momoa palīdzēja audzināt Bonetas meitu, aktrisi Zoju Kravicu no viņas iepriekšējās laulības ar mūziķi Leniju Kravicu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu