"Artuss paņēma dēlu, aizbrauca." Daneviča un Kaimiņš publiski risina ģimenes nesaskaņas (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Artuss Kaimiņš un Dārta Daneviča
Artuss Kaimiņš un Dārta Daneviča Foto: LETA, Artūrs Krūmiņš/TVNET/TVNET kolāža

Pirmdien, 31. janvārī, Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča vietnē "Twitter" publicēja satraucošu ierakstu, apgalvojot, ka viņas dēla tēvs, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, paņēmis abu bērnu un atsakās izpaust, kā viņus var sasniegt.

"Artuss paņēma dēlu, aizbrauca un atsakās izpaust, kā viņus var sasniegt. Kad satraucos un atkārtoti jautāju, saņemu uzbraucienu, ka esmu agresīva. Vai tas ir normāli? Ko jūs darītu šādā situācijā? Un, visbeidzot, vai cilvēks, kas vada CT komisiju, vispār pārzina cilvēktiesības?" tviterī rakstīja Daneviča.

Aktrises tvīts ātri vien sacēla vētru sociālajos tīklos.

Pēc divām stundām ar publisku paziņojumu tviterī nāca klajā arī Kaimiņš.

Viņš pauda, ka abi ar Dārtu jau kādu laiku dzīvo atsevišķi un šobrīd ir noslēguši savstarpēji parakstītu vienošanos par Artusa iespējām satikt dēlu.

Kaimiņš norāda, ka viņš ir "absolūtā neizpratnē" par Dārtas tvīta motīviem, uzsverot, ka viņa ir zinājusi, ka Artuss ar dēlu atrodas viņa deklarētajā dzīvesvietā. Kaimiņš norāda, ka saskaņā ar savstarpējo vienošanos dēls pie viņa būs līdz trešdienas rītam. Viņš paziņojuma nobeigumā uzsver, ka nav vēlējies šo strīdu komentēt publiski un uzskata, ka vislielākais zaudētājs šajā situācijā būs viņu dēls.

Daneviča viņam drīz atbildēja: "ARTUS, NEMELO! Te Tev līgums, izlasi pats. Vai šodien ir Tava diena? Es sēžu un gaidu puiku pie Taviem aizslēgtajiem vārtiem, jo tu man neļauj viņam piekļūt, tu necel klausuli un neatbildi uz ziņām. Lūdzu, atdod bērnu."  Tāpat viņa pievienoja fragmentu no abu noslēgtā līguma.

Turpinājumā Dārta tvītoja, ka gaida policiju, un jau mirkli vēlāk atklāja, ka blakus nama iedzīvotāji viņu ir ielaiduši Artusa mājā. "Esam mājās," situācijas atrisinājumu atklāja Daneviča.

Kā zināms, runas par Danevičas un Kaimiņa attiecībām uzplauka 2020. gada sākumā. Sākotnēji Daneviča apgalvoja, ka ar Kaimiņu tikusies, lai pārrunātu viņas plānus doties politikā, taču drīz vien pēc tam abi sāka dalīties ar kopīgiem foto, vairs neslēpjot romantiskās jūtas vienam pret otru.

2021. gada martā nāca pasaulē abu pirmdzimtais Kaupo Kaimiņš.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu