Adele atbild baumām, ka viņas attiecībās iestājusies krīze

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Adele un Ričs Pols
Adele un Ričs Pols Foto: AFP/SCANPIX

Britu dziedātāja Adele (33) nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka uz nenoteiktu laiku pārceļ savus Lasvegasas koncertus, aizbildinoties ar Covid-19 situāciju un citām problēmām, kas nav ļāvušas viņai pilnvērtīgi sagatavoties. Tiesa, ārvalstu medijos izskanējušas ziņas, ka koncerti atcelti viņas attiecību problēmu dēļ. 

Adele mazāk nekā 24 stundas pirms 21. janvārī paredzētā debijas šova publiskoja emocionālu video, kur atvainojas faniem, atklājot, ka koncerti tiem paredzētajā laikā nenotiks.

Neilgi pēc tam ārvalstu medijos parādījās ziņa, ka koncerti atcelti, jo Adeles attiecībās ar  sporta aģentu Riču Polu (40) iestājusies krīze.

Šova radošajai komandai pietuvinātas personas apgalvo, ka Adele mēģinājumu laikā regulāri raudājusi un pārtraukusi tos, lai sazvanītos ar Polu.

Kā zināms, pāri vieno romantiskas attiecības kopš 2021. gada sākuma.

Taču nule kļuvis zināms, ka Adele tomēr kāps uz skatuves, tiesa, citā pasākumā - viņai paredzēta uzstāšanās "Brit Awards" ceremonijā 8. februārī.

Par to viņa paziņojusi arī savos sociālajos tīklos. "Sveiki, esmu ļoti priecīga paziņot, ka uzstāšos "Brit Awards" ceremonijā nākamajā nedēļā. Ar nepacietību uz to raugos!" rakstīja Adele.

Tāpat viņa šķietami atbildējusi uz baumām par viņas attiecību problēmām, rakstot: 

"Ak, un Ričs sūta savu mīlestību!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu