Aminata inficējusies ar Covid-19 un "Supernovas" pusfinālā startēs attālināti (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Aminata
Aminata Foto: publicitātes

Populārā latviešu mūziķe Aminata vietnē "Instagram" paziņojusi, ka inficējusies ar Covid-19, kā rezultātā viņai šī vakara Latvijas Eirovīzijas dziesmu atlases konkursā "Supernova" startēs attālināti.

Vietnē "Instagram" mūziķe raksta: "Man ir ne pārāk labas ziņas! Dažreiz dzīvē lietas notiek ne tā, kā plānots, un diemžēl es esmu saslimusi... Simptomi man parādījās šīs nedēļas sākumā."

Aminata raksta, ka šobrīd atrodas pašizolācijā un gadījumā, ja viss būs labi, tad viņa varēs to izbeigt nākamās nedēļas nogalē. Tas nozīmē, ka Aminata šovakar uz skatuves nevarēs doties.

"Šķiet ironiski, ka visus šos gadus turējos vesela un ne reizi nebiju pārslimojusi… Un pirmo reizi saslimu tieši pirms tik svarīga notikuma savā karjerā," norāda Aminata.

Mūziķe pauda apņēmību: "Tomēr, esmu gatava izmantot vienīgo iespēju, kas man ir - uzstāties attālināti, no mājām! Šobrīd, tas ir vienīgais veids…"

Aminata raksta, ka viņai ir saslimšanas simptomi, taču viņa tik un tā vēlas pārstāvēt savu dziesmu "I’m Letting You Go".

"Es atvainojos visu skatītāju priekšā, ka nespēšu šodien sniegt pilnvērtīgu priekšnesumu, un ceru uz jūsu sapratni," raksta mūziķe.

Viņa pauda pateicību par milzīgo atbalstu, uzsverot, ka tas mūziķei daudz nozīmējot.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu