Ozols laiž klajā EP un jaunu videoklipu, kurā filmējas Lauris Reiniks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ozols
Ozols Foto: publicitātes

Viens no vadošajiem Latvijas hiphopa māksliniekiem Ozols ar ironisku pieskārienu ķēries klāt mīlestības tēmai un Valentīndienā sadarbībā ar starptautisko ierakstu kompāniju "Sony Music Entertainment" izdod EP "Starpsezonas mīlas balādes".

"Ieraksta nosaukums jau daudz ko pasaka priekšā, kas sagaidāms. Stilistiski atsevišķos skaņdarbos esmu atgriezies 80. gadu skanējumā, kas atspoguļojas arī dziesmas "Tu tikai domā par sevi" mūzikas videoklipā, kurā vienu no galvenajām lomām spēlē arī Lauris Reiniks," komentē Ozols.

Mūzikas video dziesmai tapis sadarbībā ar režisoru Ritvaru Bluku un viņa komandu. Galvenajās lomās iejutās Ozols, Lauris Reiniks un Kristīne Čakare, kā arī frīstaila slēpošanas meistari no apvienības Skilluminati.

Foto: Ozola klipa "Tu tikai domā par sevi" mūzikas videoklipa filmēšana.

Par iesaisti klipā Lauris Reiniks saka: "Man vienmēr patīk piedalīties neparastos un arī jautros projektos, tāpēc ilgi nedomājot, pieņēmu Ozola piedāvājumu. Mēs 80. bijām bērni, bet tagad varējām iejusties mūsu vecāku lomās tajā laikā. Tā bija forša pieredze un iekāpšana laika mašīnā."

Noskaties video!

Kopā EP atrodami pieci skaņdarbi un to tapšanā piedalījušies tādi Latvijas mūziķi kā Kristaps Ērglis, Chris Noah, xantikvariāts, Niklāvz, Prusax, Helmuts Šteins (Katapullt), Kaspars Vizulis, Andrejs Gradinarovs, Andis Ansons un Rūdolfs Macats.

Noklausies EP!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu