Amuna Davis pauž sašutumu, ka cilvēkus interesē glupības (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Amuna Davis
Amuna Davis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Viens no Latvijas populārākajiem "drag queen", frizieris un grima mākslinieks Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Bergholds Ķimenis) sociālajos tīklos dalījies pārdomās par to, kāds saturs uzrunā viņa sekotājus. 

Dāvis Valentīndienā sociālajos tīklos publiskoja amizantu video visām vientuļajām sirdīm, kur lielā glāzē taisa sev "mazu kokteilīti šim vakaram". Video saņēmis vairāk nekā 100 tūkstošus skatījumu, kas tā autoram raisījis neizpratni.

Kā zināms, Dāvis ir arī grima mākslinieks un regulāri pārsteidz sekotājus ar saviem mākslas darbiem. Viņaprāt, tie neesot pietiekami novērtēti. 

@amunadavis 💗💗💗 #valentinesday #valentine #heart #drinking #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - DAVIS KIMENIS BERGHO

"Ziniet, kas mani besī? Video, kam vispār nav veltīts laiks, kas ir stulbākie video, - tie kļūst virāli, 105 tūkstoši skatījumu! Vienkārši what the f**k, kāpēc? Make-up, kurus es taisu 10 stundas, vienkārši nevienu neinteresē. Visus interesē kaut kādas stulbības," pārdzīvo Dāvis.

Viņš paskaidroja sekotājiem, ka tāpēc nejūt motivāciju taisīt kvalitatīvus video. "Video, kur tu ieguldi nenormāli daudz laika, kur ieguldi sevi visu - neviens viņus nenovērtē, nevienam vispār neinteresē, neviens viņus neskatās. Un tad tu uztaisi kaut kādu glupību... Kāpēc tā ir?" sašutis ir viņš.

Foto: instagram/amunadavis
Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu