Kaspars Markševics piedāvā jaunu romantisku melodiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Markševics
Kaspars Markševics Foto: Ekrānuzņēmums

Svinot sadarbības pirmo gadu desmitu, šova "Talantu fabrika" ceturtās sezonas uzvarētājs un Latvijas Radio 2 ētera personība Kaspars Markševics ieskaņojis komponista Reiņa Krūziņa dziesmu "Vai tu jūti mani, mīļā". Dziesmai tapis arī jutekliski izjusts video.

"Pagājuši jau desmit gadi, kopš iedziedāju Reiņa Krūziņa radīto dziesmu “Meitene ar zaļām acīm”. Neviens no mums nevarējām iedomāties, ka šis vēstījums - par zaļajām acīm - tik ļoti aizkustinās klausītājus. Šogad mūsu radošie ceļi atkal ir krustojušies, un esam radījuši ko jaunu, dziļi izjustu un mīlestības piepildītu darbu," preses paziņojumā raksta Kaspars Markševics. "Ar šo dziesmu vēlos pateikties visiem, kuri man ir līdzās, tuvākajiem, ģimenei par mīlestību un rūpēm, ko saņemu. Mani ļoti uzrunāja vārdi, tie mani aizveda tālā pagātnē - bērnībā. Atminos kādu pievakari, kad mana vecmāmiņa sacīja, lai allaž naudas makā turu zvīņu, jo tad būšot bagātība. Tomēr uzskatu ka galvenā bagātība ir mīlestība. Ja jūtamies mīlēti, sadzirdēti, izprasti un uzklausīti, tad lidot metru virs zemes ir ikdienas realitāte."

Reinis Krūziņš: "Labāku iznākumu sadarbībai ar Kasparu nevaru vēlēties. Esmu patiesi priecīgs par to, cik izjusti un viegli ir izdevies iedziedāt šo dziesmu. Man tā ir īpaša, jo, dziesmu radot, domas ievijās mīlestībā, ko saņemu no saviem mīļajiem. Šie ir svētki ne tikai man kā komponistam, bet es ticu, ka arī lielai daļai klausītāju, kuri seko Markševica daiļradei. Ko lai saku – esmu apmierināts un pateicīgs liktenim."

Noskaties dziesmas video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu