"Franz Ferdinand", "Green Day" u.c. atceļ koncertturnejas uz Krieviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Vairāki britu mākslinieki, to skaitā grupa "Franz Ferdinand", "One Direction" dalībnieks Luiss Tomlinsons (Louis Tomlinson), Yungblud u.c. paziņojuši, ka atceļ koncertturnejas uz Krieviju, ziņo ārvalstu prese. 

Līdzīgu paziņojumu izplatīja arī amerikāņu rokgrupa "Green Day". 

Koncertu Krievijā atcēlis arī Ēriks Kleptons (Eric Clapton), taču kā iemeslu tam minot "loģistikas problēmas". Atgādinām, ka Kleptons publiski izteicies arī pret Covid-19 vakcīnām.

Skotu kvartets "Franz Ferdinand" atcēlis visus vasaras koncertus Maskavā un Sanktpēterburgā, paskaidrojot, ka šādi rīkojas tāpēc, ka Krievija ir iebrukusi Ukrainā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franz Ferdinand (@franz_ferdinand)

"Mēs mīlam Krieviju," raksta grupa. "Šī varenā zeme mūs ir iedvesmojusi ar savu mākslu un literatūru jau kopš pirmās reizes pirms 17 gadiem, kad tikāmies pirmo reizi ar mūsu krievu faniem. Taču no ceturtdienas agra rīta mēs esam komunicējuši ar daudziem mūsu draugiem Krievijā, un esam dzirdējuši no viņiem absolūtu vienprātību pret agresiju Ukrainā."

"Mēs zinām, ka jūs paši redzat savas valsts līderu neprātu. Mēs zinām, ka nevēlaties karu. Mēs nevēlamies karu," raksta grupa.

Atgādinām, ka savus koncertus Krievijā atcēlusi arī Jelgavas grupa "Prāta vētra", reperis "Oxxxymiron" u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu