Šovam "Ģimene burkā" pievienojas jauni dalībnieki

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Kanāla 360TV realitātes seriālam "Ģimene burkā" pievienojas jauna ģimene. 

Enerģiski, muzikāli un radoši – tā trīs vārdos var raksturot “Ģimene burkā” jaunos dalībniekus – Līgu un Ivaru Reņģes. Abi ir kaislīgi mūziķi - Līga dzied, bet Ivars spēlē klavieres. Abi iepazinās pirms pieciem gadiem bērnu ballītē. Tajā viens otrā ieskatījās ne tikai Līga un Ivars, bet arī viņu toreizējie dzīvesbiedri. Abi pāri šobrīd ir precējušies, uztur draudzību un kopīgi audzina bērnus no iepriekšējām attiecībām.

“Kādu laiku bijām ļoti labi draugi un viens otru saucām par māsiņu un brālīti, jo bija tā sajūta, ka esi saticis savu dvēseles radinieku. Mēs centāmies neiemīlēties, taču draudzībai sekoja pavasarīga iemīlēšanās un skaistais stāsts, kas turpinās vēl joprojām,” viens otru papildinot, saka Līga un Ivars.

Līga un Ivars dzīvo skaistā vietā, pašu celtā mājā Valmieras pusē. Šopavasar ģimene sev izvirzījusi mērķi izveidot mājas priekšā baseinu, lai būtu kur veldzēties vasaras svelmē. Tas gan solās būt pārbaudījums abu attiecībām, jo līdzšinējā pieredze liecina, ka būvniecība un mājas labiekārtošana citkārt saskanīgajā ģimenē spēj izraisīt arī kādu asāku strīdu.

Ivars aizraujas ar bagijiem, bet Līgai patīk šūt un uzņemt ciemiņus. Ar vēlmju burkas palīdzību pāris vēlas rast līdzsvaru starp individuālajiem vaļaspriekiem un veltīt vairāk laika bērniem, kā arī biežāk sportot un palīdzēt meitai pārvarēt bailes no skatuves. Taču pats galvenais, viņuprāt, ir nepazust attiecībās un nepazaudēt sevi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu