Graimsa pēc šķiršanās no Īlona Maska sākusi attiecības ar "WikiLeaks" avotu Čelsiju Meningu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Graimsa un Čelsija Meninga
Graimsa un Čelsija Meninga Foto: AFP, EPA/SCANPIX / TVNET kolāža

Amerikāņu dziedātāja Graimsa (Klēra Bušē), kura decembrī pasaulē sagaidīja otro bērnu no miljardiera Īlona Maska, esot satuvinājusies ar Čelsiju Meningu, ASV kareivi, kura bija notiesāta par nepieredzēti plašu slepenas informācijas nopludināšanu vietnei "WikiLeaks", ziņo "Page Six".

"Viņu attiecības kļūst nopietnas," izdevumam atklāj pārim pietuvināts avots. "Viņas dzīvo kopā Ostinā."

Avots norāda, ka Meningai joprojām ir savs dzīvoklis Bruklinā. 

Ne Meninga, ne Graimsa nav komentējušas abu attiecību statusu. 

Abas jau vairākus mēnešus sazinās vietnē "Twitter", liekot noprast, ka abu starpā uzvirmojušas jūtas.

Jau ziņots, ka pagājušā gada decembrī Graimsa un Masks kļuva par vecākiem meitai, kurai dots vārds Eksa Dārka Sidereila (Exa Dark Sideræl), bet vecāki viņu dēvē vienkārši par "Y".

"Y" nāca pasaulē ar surogātmātes palīdzību - dažus mēnešus pēc tam, kad Graimsa un Masks izšķīrās pēc trim kopābūšanas gadiem.

"Es viņu dēvēju par savu puisi, bet tas ir mainīgi. Mēs dzīvojam katrs savā mājā, bet esam labākie draugi. Mēs viens otru visu laiku satiekam. Mums vienkārši katram ir savas lietas, un es negaidu, ka citi to sapratīs," izdevumam "Vanity Fair" paskaidroja Graimsa, taču pēc tam, kad izdevums ieraudzīja dienasgaismu, pāris jau atkal bija pašķīries. 

Atgādinām, ka bijusī militārās izlūkošanas analītiķe Meninga 2013. gada augustā ASV tika notiesāta par spiegošanu un citiem noziegumiem pēc savas atzīšanās, ka nodevusi slepenus valdības un armijas dokumentus vietnei "WikiLeaks". Karatiesa viņu atzina par vainīgu 20 apsūdzības punktos.

Viņa tika aizturēta 2010. gadā un pavadīja ieslodzījumā armijas cietumā Kanzasas štata Levenvērtas fortā apmēram septiņus gadus no piespriestā 35 gadu cietumsoda.

Meninga mūža lielāko daļu ir bijusi pazīstama kā vīrietis vārdā Bredlijs Menings, bet, jau atrodoties ieslodzījumā, lūdza, lai viņu uzskata par sievieti un dēvē par Čelsiju.

Meninga 2017. gada maijā tika atbrīvota no ieslodzījuma saskaņā ar bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas lēmumu samazināt viņai piespriesto 35 gadu cietumsodu. Obama, pieņemot vienu no saviem pēdējiem lēmumiem ASV prezidenta amatā, apžēloja 64 cilvēkus un samazināja sodus vēl 209, arī Meningai.

Kopš atbrīvošanas no ieslodzījuma Meninga arī ir kļuvusi par lesbiešu, geju, biseksuāļu un transpersonu (LGBT) kopienas aktīvisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu