Intars Busulis kopš kara sākuma pazaudējis aptuveni 10 000 "Instagram" sekotāju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Intars Busulis
Intars Busulis Foto: LETA

Mūziķis Intars Busulis pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā paudis stingru nostāju pret Vladimira Putina agresiju. Viesojoties raidījumā "900 sekundes", Busulis atkārtoti uzsvēra, ka ir pret agresoru un to, ka turpinās skaidrot patieso ainu saviem sekotājiem no Krievijas.

Busulis, kurš aptuveni 10 gadus koncertējis Krievijā, raidījumā "900 sekundes" sacīja, ka savos "Instagram" kontos "busulis_official" un "intarsbusulis" uzrunā savu krievvalodīgo auditoriju. 

Vaicāts, kāda ir atgriezeniskā saite, ko viņš saņēmis, mūziķis neslēpj, ka bijis ļoti grūti komunicēt. "Visi dzēlīgākie komentāri, uh, tas bija traki! Es arī sapratu, ka eju pareizo ceļu, jo "busulis_official" atsekojās apmēram kādi 7000 sekotāji, "intarsbusulis" mazliet maigāk, kādi 3000 atsekojās. Es sapratu, ka arī Latvijā ir ļoti lielas problēmas šajā sakarā. Cilvēki tiešām ir propagandas varā."

Runājot par asajiem komentāriem, Busulis atzīst, ka šo nedēļu laikā uzaudzējis ļoti biezu ādu. "Man raksta privātas ziņas - ļoti daudzas ir atbalstošas, bet, ja tās ir pret to, ko es lieku soctīklos, tās ir ļoti uzbrūkošas. (..) Daudz runas ir par - "tu mūs, krievus, krievvalodīgos aizvaino", bet es teikšu tā, šis vispār nav vērsts pret krieviem.

Es uzskatu, ka Putins vārdu "krievs" ir aptraipījis.

Ir nepareizi vainot krievus pašus šajā kara sakarā - viņi ne pie kā nav vainīgi. Tās ir propagandas sekas!" savu viedokli pauž mūziķis.

Sarunas nobeigumā mūziķis atklāja, ka esot vīlies arī pāris Krievijas inteliģences pārstāvjos, tiesa, konkrētus vārdus nesaucot. "Daudzi no maniem draugiem raksta, ka man nav taisnība, ka man nevajadzēja tā," neslēpj mūziķis.

Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu