Koris "Sõla" aicina uz komunistiskā genocīda upuru piemiņas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Koris "Sõla"
Koris "Sõla" Foto: publicitātes

Sibīrijas bērnu fonds 25. martā plkst.19 aicina uz bezmaksas piemiņas koncertu "Aizvestajiem" Rīgas Sv. Jāņa baznīcā. Koncertā piedalīsies Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris "Sõla", mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons, diriģenti Laura Štoma un Artūrs Oskars Mitrevics. 

Koncerta solisti Marta Spārniņa (vijole), Undīne Balode (čells), Ilze Reine (ērģeles). Koncerta programmā iekļauti latviešu komponistu Aizvars Kalējs, Bruno Skulte, Emīls Dārziņš, Ēriks Ešenvalds, Jānis Lūsēns, Pēteris Vasks u.c. skaņdarbi.

Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris "Sõla" dibināts 1998. gadā. "Sõlas" radošā biogrāfija ietver ne tikai solokoncertus ar dažādu laikmetu un stilu programmām, bet arī sadarbību ar citiem kolektīviem plaša mēroga muzikālos (tostarp deju) projektos un dalību labdarības koncertos. "Sõla" regulāri piedalās Latvijā un citviet pasaulē – gan Eiropā, gan Amerikā – organizētos koru konkursos un festivālos, tādējādi popularizējot Rīgas un Latvijas koru un kormūzikas tradīcijas ārpus Latvijas robežām. Koris ir ierakstījis četrus mūzikas tvartus.

Koris "Sõla"
Koris "Sõla" Foto: publicitātes

Apmeklējot pasākumu, pieaugušajiem jāuzrāda ES digitālais sertifikāts, kas apliecina vakcināciju vai pārslimošanu. Bērniem un jauniešiem līdz 17 gadu vecumam (ieskaitot) vakcinācijas sertifikāts nav nepieciešams. Visa apmeklējuma laikā jālieto medicīniskā sejas maska vai FFP 2 respirators bez vārsta. Bērniem vecumā no 7 līdz 12 gadiem atļauts lietot auduma masku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu