Toms Odels ar veltījumu ukraiņu bēgļiem uzstājas Rumānijas dzelzceļa stacijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Britu mūziķis Toms Odels piektdien, 11. martā, uzstājās ukraiņu bēgļiem, izpildot hitu "Another Love". Mūziķis izpildīja dziesmu Bukarestes dzelzceļa stacijā, kurā turpina ierasties tūkstošiem patvēruma meklētāju no Ukrainas.

Dziesma "Another Love" ieguvusi plašu popularitāti ukraiņu vidū, jo tā simbolizē cīņu par kādu, kuru mīli. Skaņdarbs tiek bieži izmantots platformas "Tiktok" video, kuros ataino Ukrainu pirms kara. 

Vietnē "Instagram" Toms Odels dalījies ar video un pārdomām par notiekošo: "Man bija tas gods izpildīt "Another Love" Bukarestes dzelzceļa stacijā. Ar mani kopā bija daudz bēgļu no Ukrainas. Tūkstošiem ukraiņu bēg no kara, un katru dienu daudzi no viņiem šķērso šo staciju. Daudzi uz šo staciju ceļojuši vairākas dienas bez atpūtas. Viņi ir atrauti no mājām, iedzīves, darba un ģimenēm. Viņu pasaule ir neiedomājami mainījusies. Pārsvarā tās ir sievietes, bērni un veci cilvēki, tomēr viņos visos redzama liela drosme." 

Dziedātājs pateicās brīvprātīgajiem par viņu ieguldījumu un nepārtraukto darbu, palīdzības sniegšanā. "Šīm labdarības organizācijām ir nepieciešama nauda. Daudz naudas," vēstī Odels un aicina ikvienu ziedot ukraiņiem. 

Odela karjeras pirmsākumi meklējami 2012. gadā, kad klajā nāca minētais hits “Another Love”, kas uzreiz iekaroja Lielbritānijas pārdotāko singlu top10, kā arī dažus mēnešus vēlāk nodrošināja mūziķim vietu BBC Sound of 2013 sarakstā. Turpinot panākumu sēriju, 2013. gada vasarā dienasgaismu ieraudzīja mūziķa debijas albums “Long Way Down”, kas uzreiz kļuva par pārdotāko Lielbritānijā un ieguva platīna albuma statusu, savukārt pats mākslinieks saņēma prestižo BRIT Award balvu.

Atgādinām, ka Odels viesojies arī Latvijā.

Foto: Turnejas “Jubilee Road Tour” ietvaros Toms Odels uzstājas koncertzālē "Palladium".

CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu